Skocz do zawarto艣ci

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz si臋 do temat贸w i for, aby otrzymywa膰 automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza spo艂eczno艣ciowego
  • Stw贸rz sw贸j w艂asny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe do艣wiadczenia

Do艂膮czona grafika Do艂膮czona grafika

Guest Message by DevFuse

Zdj臋cie
- - - - -

Poszukuj臋 opiekuna na serwer CS:GO 5vs5

• Nie mo偶esz napisa膰 tematu
  • Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Adriann

Pomocny

• U偶ytkownik

Reputacja: 0
Nowy

• Post贸w:47
  • Imi臋:Adrian

Napisano 19.12.2022 23:04

Siemka. Tak jak w temacie, poszukuj臋 opiekuna na serwer CS:GO 5vs5. Zale偶y mi najbardziej na pilnowaniu porz膮dku na serwerze.

Najlepiej aby ta osoba by艂a:

- dojrza艂a (wiek si臋 nie liczy, mo偶e by膰 13sto letni ch艂opak kt贸ry ma 艂eb na karku i ogarnia sourcemoda)

- kreatywna (fajne jakby podsuwa艂a jakie艣 pomys艂y zwi膮zane z modem 5vs5)

- aktywna (tak jak wy偶ej napisa艂em zale偶y mi aby owa osoba pilnowa艂a porz膮dku na serwerze, reklamowa艂a go na innych forach itp, nie zale偶y mi na opiekunie kt贸ry na serwer wejdzie raz na 2 tygodnie)

- no i oczywi艣cie obeznana w CS:GO

Reklama serwera:

Niekt贸re osoby mog膮 napisa膰 偶e szukam s艂upa kt贸ry b臋dzie op艂aca艂 mi serwer i reklam臋. Nie ukrywam 偶e fajnie by by艂o jakby opiekun dorzuci艂 swoj膮 cegie艂k臋 do rozkr臋cenia serwera. Nie zale偶y mi na du偶ych ceg艂ach kt贸rymi mo偶na Rzym wybudowa膰 ale o ma艂ych typu 50 z艂/miesi臋cznie  :D

Serwer posiada艂 reklam臋 na gosetti ze stawk膮 14 ale nie przynios艂o to 偶adnych efekt贸w wi臋c przez pewien okres by艂a wykupiona reklama na goboosting z r贸偶nymi stawkami, je艣li inny serwer posiada艂 stawk臋 50 ja ustawia艂em 60 a je艣li mia艂 stawk臋 70 na 5vs5 by艂a 80 itp. Na gosetti nadal jest reklama ze stawk膮 4.

GT serwera:

https://www.gametrac...4.117.21:27255/

jak mo偶ecie zauwa偶y膰 na serwerze czasami kto艣 zagra, niekiedy s膮 to 3 osoby a niekiedy 10, serwer powsta艂 oko艂o 4 dni temu wi臋c wed艂ug mnie ma potencja艂

Dla zainteresowanych innymi serwerami posiadam jeszcze Only AWP kt贸ry powsta艂 wczoraj, po sko艅czeniu konfiguracji serwera odpali艂em reklam臋 goboosting i po 2 minutach na serwerze by艂o 6/6 graczy (sloty ju偶 zosta艂y zwi臋kszone do 12) czego GT nie zarejestrowa艂o poniewa偶 serwer nie by艂 jeszcze tam dodany

GT serwera Only AWP:

https://www.gametrac....198.210:28065/

Dodam jeszcze 偶e hosting 5vs5 to 1s1k a AWP pukawka

Ch臋tnych/osoby kt贸re chc膮 dowiedzie膰 si臋 czego艣 wi臋cej prosz臋 o kontakt:

GG: 72842652

Discord: Bl4nT#1367

AMXX.PL: pv

ZeroSkilla.pl: pv nick Bl4nT

• +
  • -
  • 0

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0