←  Prośby o modyfikacje silników/klas/perków

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Klasa
Prośba o zmodyfikowanie klasy

Zablokowany

• +
  • -
!OgMessage - zdjęcie !OgMessage 29.07.2022

Tak jak w temacie, proszę o zmodyfikowanie klasy Duch z Paczki COD MOD by O'Zonee 

Link do paczki: https://amxx.pl/topi...y-mod-by-ozone/

Aktualnie klasa działa tak, że staje się niewidzialna ciągle po zadaniu obrażeń, przykładowo strzał - efekt - Strzał - efekt - jest to zbyt częste i zbyt mocne nawet jak na klasę SPremium. 

Zmiana: Chciałbym zmienić to tak, że po otrzymaniu obrażeń klasa staje się niewidzialna na 2 sekundy (ale efekt się nie powtarza ciągle, tylko co jakiś określony czas, bądź co innego gracza - obojętnie.)

Odpowiedz

• +
  • -
PANDA_2zl - zdjęcie PANDA_2zl 30.07.2022

Zmiana: Chciałbym zmienić to tak, że po otrzymaniu obrażeń klasa staje się niewidzialna na 2 sekundy (ale efekt się nie powtarza ciągle, tylko co jakiś określony czas, bądź co innego gracza - obojętnie.)

czyli jak?

Odpowiedz

• +
  • -
!OgMessage - zdjęcie !OgMessage 30.07.2022

czyli jak?

Do zamknięcia, już przerobiłem sobie klase, w wolnej chwili zobacz mój drugi post w dziale, myśle, że mógłbyś mi pomóc ;) 

Odpowiedz

• +
  • -
dasiek - zdjęcie dasiek 03.08.2022

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Odpowiedz
Zablokowany