Przywrócenie Bonusu za level: Szybkość Ruchu
MrZohan
12.07.2022
Nie działa bonus szybkości ruchu za level
jak ustawie w cvarze 175 szybkości ruchu to za 2 levele powinno mi dac 350 szybkosci ruchu no bo 175 + 175 = 350
tzn tak, przez chwile jest prędkość na starcie rundy i po chwili znowu normalna prędkość, bardzo proszę o pomoc
Załączone pliki
Deus Vult
13.07.2022
MrZohan
13.07.2022
Najwidoczniej prędkość jest nadpisywana przez inny plugin, możesz dodać taska i sprawdzić czy to rozwiąże problem.
//
To jest task, który aktywuje wszystkie bonusy, testowałem zwiększając czas i dalej to samo
public Round_Start() { for(new id=1;id<=g_Players;id++) set_task(3.0, "Level", id) }
Użytkownik MrZohan edytował ten post 13.07.2022 11:49
MrZohan
13.07.2022
Najwidoczniej prędkość jest nadpisywana przez inny plugin, możesz dodać taska i sprawdzić czy to rozwiąże problem.
// Zrobiłem !!
Aby uniknąć spamu, to jeśli ktoś chce używać levelingu, który podesłałem - musisz dodać gdzieś na górze kodu:
new bool:speed[33];
potem w:
public plugin_init()
dodać:
register_event("CurWeapon","CurWeapon","be", "1=1")
następnie usuń wszystko związane z:
fw_Player_ResetMaxSpeedVip(id)
i pod tym:
public native_add_exp(index, amount) { level_exp[index] += amount; }
wklej sobie to:
public Round_Start() { for(new id=1;id<=g_Players;id++) if(is_user_alive(id)) { set_task(3.0, "Level", id) speed[id] = true; } } public CurWeapon(id) { if(speed[id] && (!g_FreezeTime) && !zp_get_user_zombie(id)) { set_user_maxspeed(id, h_speed[id] + get_user_maxspeed(id)) } } public fw_Player_ResetMaxSpeed(id) { if(is_user_alive(id) && !zp_get_user_zombie(id)) { CurWeapon(id); } }
I wszystko będzie śmigało jak należy
Można zamknąć
DarkGL
13.07.2022
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
DarkGL
13.07.2022
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL