Poszukuje osoby która ogarnie mi serwer zombiemod według moich preferencji. Poszukuje osoby która zna się na amxx a nie takiej która będzie dopiero się dowiadywać jak coś zrobić. W skrócie z doświadczeniem. Jakiś czas temu sam chciałem się tym zająć, jednak brak czasu oraz zwykła niechęć nauki amxx uniemozliwiła kontunuacje pracy.
Grałem dawno temu na wyśmienitym zombiemodzie i chciałbym go odwzorować. Serwer chcę stworzyć bo zwyczajnie chcę pograć . Teraz to na palcach jednej ręki można wymienić aktualne zombiemody i nie są one w moim stylu.
Poszukuje:
Technika / Opiekuna - Jeśli chcesz być opiekunem serwera który potrafi coś takiego zrobić nie martwiąc się o koszty reklamy / maszyny i dalej działać na serwerze. Możesz być i współwłaścicielem, mi to rybka
Opiekuna - Jeśli grałeś na zombiemodach i zwyczajnie chcesz być opiekunem bez wiedzy dot. tworzenia pluginów itp
Technika - Jeśli chcesz zrobić paczkę odpłatnie i dalej pójść w swoją drogę.
Jak się ogarnie paczkę to dalej będę się martwił o reklamę, dołączenie do sieci itp. Wiele jest osób które obiecują góry złote i nic z tego nie wychodzi więc nie będę tu pisać rozprawki
Jeśli jesteś zainteresowany, pisz PW na tym forum i jakoś się dogadamy. W temacie proszę abyś wpisał jedną z tych 3 posad, pozdrawiam miłego dzionka