←  Pytania

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Inny
Wybór hostingu.

• +
  • -
Maxer123 - zdjęcie Maxer123 20.03.2021

Witam piszę z ogromnym pytaniem dotyczącym hostingu jaki najlepszy jest? Wiem że hostfox był najlepszy lecz.. go zamykają a ja muszę drugi bardzo dobry hosting www znaleźć. Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
Odpowiedz

• +
  • -
nojaknie - zdjęcie nojaknie 20.03.2021

MyDevil / OVH

Odpowiedz

• +
  • -
Erka - zdjęcie Erka 20.03.2021

MyDevil

Odpowiedz

• +
  • -
Engi - zdjęcie Engi 21.03.2021

MyDevil / OVH

+1

PS. bardzo dobrze, że zamykają
Odpowiedz

• +
  • -
Misiu. - zdjęcie Misiu. 21.03.2021

mydevil - jak chcesz żeby Ci przy byle ddosie wypowiedzieli umowę to możesz  brać  :giggle:

Odpowiedz

• +
  • -
DaFFyy - zdjęcie DaFFyy 21.03.2021

mydevil - jak chcesz żeby Ci przy byle ddosie wypowiedzieli umowę to możesz  brać  :giggle:

Teraz wyrzucają z hostingu za ataki?

2 lata temu w 2k19 jak leciały srogie ataki na moje forum - cała maszyna leżała łącznie z panelem to sam zaproponowałem zwrot i spakowanie walizki :D

Tak, to jest spowodowane atakiem, proponuję filtrację po stronie cloudflare lub przeniesienie. Obecnie aktywowaliśmy cache: devil www options xxx cache short

Jakoś chamsko też nie było - co prawda cf mało pomaga bez umiejętności posługiwania się nim więc dla większości nie zda on egzaminu

Odpowiedz

• +
  • -
dredek - zdjęcie dredek 21.03.2021

Ja się borykam dość często z atakami na mydevilu i jeszcze mi nie wypowiedzieli umowy także xD

Dobry wieczór,

z powodu trwającego ataku na stronę cs-cXXXXX.pl została włączona
filtracja zagranicznego ruchu co również może powodować odrzucanie
części krajowego ruchu. 

-- 
Pozdrawiam,
Tomasz Rzepka

ADMIN.NET.PL S.C.
MyDevil.net - doskonały hosting dla biznesu
33-100 Tarnów
ul. Bitwy Pod Monte Cassino 5/198

Podczas ataków support pomaga i wycina adresy :) Pomagają również w innych kwestiach technicznych. Nie raz byłem w tarapatach gdzie o późnej porze forum zrobiło fikoła i potrzebowałem kopii bazy, którą dla mnie wgrywali i pomagali rozwiązać problem więc z czystym sumieniem mogę polecić Ci ten hosting.

Odpowiedz

• +
  • -
anulla1980 - zdjęcie anulla1980 18.01.2022

Ja nie lubię przepłacać i zdecydowałam się na Forpsi. Wybrałam ich najtańszy pakiet hostingowy https://www.forpsi.pl/webhosting/easy/ i pod bloga kulinarnego spisuje się znakomicie. Bardziej wymagający mogą zawsze skorzystać z innych pakietów - kwestia czego kto potrzebuje.

Odpowiedz

• +
  • -
K0zak69 - zdjęcie K0zak69 11.02.2022

My devil
Odpowiedz