Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DR


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 olmen

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:285
  • GG:
  • Lokalizacja:Zielonka
Offline

Napisano 10.11.2009 19:11

Witam. Mam na swoim serwerze DR plugin który nie pozwala robić reconectow. A jednak. Po wpisaniu w consoli reconnect gracz wchodzi ponownie na serwer po czym dochodzi do drużyny CT i automatycznie się odradza.


Czy może ktoś podać mi plugin blokujący tą komende?

#2 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.11.2009 19:22

Plugin w załączniku.

Cvary

amx_retrytime 30 // czas, jaki klient musi odczekać by wejść na serwer ponownie
amx_retrykick 1 // kick po użyciu reconnecta
amx_retryshow 1 // pokazuj graczowi, za co dostał kicka
amx_retrychat 1 // pokazuj w chacie że gracz dostał kicka
amx_retrymsg "%s zrobil reconnecta" // wyświetlane graczowi
amx_retrykickmsg "zostales wyrzucony za zbyt szybki reconnect." // wyświetlane graczowi jako powód kicka
amx_retrychatmsg "%s zostaniesz wyrzucony poniewaz nie odczekales %t sekund" // gdy gracz wejdzie przed czasem (amx_retrytime) wyswietla mu wlasnie ten komunikat

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#3 olmen

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:285
  • GG:
  • Lokalizacja:Zielonka
Offline

Napisano 10.11.2009 19:24

~bakul, ale to na pewno jest to? Bo reconnect powoduje ze dochodzi do gry a komenda retry nie. A nazwa wskazuje tak jak by plugin byl tylko do komendy retry.

#4 bakul. <3

    Wszechmogący

  • Użytkownik

Reputacja: 88
Zaawansowany

  • Postów:612
  • GG:
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.11.2009 19:58

Plugin blokuje zarówno komendę retry jak i reconnect
  • +
  • -
  • 0

#5 olmen

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 22
Życzliwy

  • Postów:285
  • GG:
  • Lokalizacja:Zielonka
Offline

Napisano 11.11.2009 08:46

ok dzięki ;]




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych