Szukam osoby która stworzy dla mnie moda do CS:GO
COD MOD - Chciałbym innego coda niż ten co jest na większości serwerów.
Po pierwsze ma to być DM
Następnie
- Odblokowywanie broni (że każdy może mieć każdą broń, tylko musi ją odblokować za pomocą punktów które będzie zbierał podczas zabijania)
- Perki (Tak samo jak wyżej perki do od blokowania za punkty które się zapisują ) {DODATKOWO MAJĄ ONE BYĆ TYLKO DODATKIEM, A NIE CZYMŚ CO BĘDZIE ROZWALAŁO BALANS}
Punkty by odblokować broń i perki mają być połączone
- Levelowanie ( Czyli po prostu lvl by zwiększać statystyki HP ITP )
- DM i FFA (Chciałbym by mod był przerobiony pod dwie formy FFA i DM ) {Jako DM wszystko miało by się wbijać wolniej czyli LVL , Punkty za bornie i perki , a w Formie FFA szybciej}
Dodatkowo chciałbym kilka pluginów :
Pierwszy to plugin na zbieranie punktów i wymiany na skiny .
Bardziej mi chodzi o to, że podczas grania gracz ma szanse na dostanie za zabicie, podłożenie paki, rozbrojenie itp punktów (NA DM ma być mniejsza szansa)
Punkty te mogą być wymieniane na losowe skiny (Chodzi mi o to że wyskakuje po prostu nazwa skina to ma się gdzieś w jakimś rankingu czy czymś takim zapisać przykładowo ( MAREK zdobył - Glock-18 Reactor ) )
Mają być dostępne 5 paczki do wymiany
1. Niebieski - Losowy skin niebieski (Tylko chciałbym zrobić to tak bym wymieniać te skiny do wylosowania i także by była % szansa)
2. Fioletowe - Losowe fioletowe skiny
3. Różowe - Losowe różowe skiny
4. Czerwone - Losowe czerwone skiny
5. Żółte - Losowa Kosa/Rękawice (ONLY VIP 3msc Min) (Chodzi o to że osoby które mają Vipa od 3 miesięcy mogą otworzyć tą skrzynkę)
VIP
Który pozwoli na to by zdobywać punkty szybciej , rezerwacja slotu.
I otwierać skrzynkę o której napisałem wyżej.
Opiekun Serwera
Coś jak admin tylko z mniejszymi uprawnieniami, może tylko mutować i używać Vote Kicka
Anty Cheat
Coś co potrafi wykryć że ktoś ma włączonego AimBota, WH itp
Kontakt : PW - na pw podam więcej danych kontaktowych
Cena : Do uzgodnienia. Po drugie jestem wstanie zapłacić zaliczkę pod warunkiem sporządzenia umowy by być bezpiecznym
( Dodatkowo dodam że owa paczka pluginów i modu ma być sprzedana tylko dla mnie bez możliwości jej rozpowszechniania )