Cześć, w jaki sposób mogę w ogóle przechwycić to co wypluwa mi screen? Chciałbym sobie to wrzucić na stronę www. Znalazłem tylko zapis do pliku ale niewiele się mi on przyda ponieważ będę do tego screena wysyłać komendy przez stronę. Ewentualnie coś innego co działa jak screen ale żeby trzymało proces po wyjściu ze strony. Odwdzięcze się zielonym cukierkiem.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Najlepsza odpowiedź Engi, 06.11.2020 17:17
Sprawdź
https://github.com/s...box/shellinabox
do shellngn masz obraz dockera https://hub.docker.com/r/shellngn/pro
Nie da się skompilować na tej wersji linuxa co mam, autor wie o tym błędzie od 2017 ale do tej pory nie wpadł na pomysł jak to naprawić.
Tak więc kontunuuję poszukiwania
//znalazłem rozwiązanie, całkiem spoko
Przejdź do postu#1
Napisano 30.10.2020 23:23
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Nie pomagam za darmo na pw.
Napisano 30.10.2020 23:37
Wyświetlanie na WWW widziałem tylko u hostingów które to oferują, sam możesz zainstalować interfejs graficzny, łączyć się przez program i bezpośrednio działać na systemie a nie oglądać ss'y, z tego co słyszałem nie każdy host obsługuje interfejs graficzny bo nie każdy serwer ma wbudowaną grafikę.
Użytkownik LEMO edytował ten post 30.10.2020 23:39
Napisano 31.10.2020 11:15
1:0 dla BeniaW odpowiedzi na ten status, przejrzałem kilka ostatnich Twoich postów i dodałem Ci kolejne 3 punkty ostrzeżeń. Mam nadzieję, że pomogłem.
Napisano 31.10.2020 19:29
1. Sprawdź czy serwer obsługuje interfejsy graficzne(ma grafikę)
2. Jeśli tak: sprawdź czy hosting zezwala na takie rozwiązania(regulamin), niektóre hosty blokują interfejsy lub ograniczają np: blokują internet, blokują konsole/kopiowanie-wgrywanie-modyfikacje plikow z tym ja się spotkałem najpewniej jest tego dużo więcej każdy host robi to po swojemu, interfejsy blokują bo są tacy co ustawiali 10 botów do gierek-nie muszę chyba mówić że serwery nie są do grania w gry a wręcz przeciwnie bardzo obciążają serwer i temu taka opcja jest mocno ograniczana/niedostepna przez hostingi lub takie serwery są szybko blokowane.
3. Nie wiem do czego ci to potrzebne ale większe możliwości masz używając konsoli. Nagrywać też możesz.
4. Osobiście korzystałem z interfejsów i zadowolony nie jestem lepiej się pouczyć i działać konsolą.
5. Z znanych tylko ci powodów nie chcesz łączyć się przez program na pc/Phone, ja bym się pozytywnie na te www nie nastawiał jak ja używałem vps/dedyka to mało jaki host miał grafikę a jak miał to nieliczne hosty pozwalały na takie luksusy, znajomy którym siedział tylko na vps/dedykach długi czas mówił mi że nie ma czegoś takiego jak 'zdalny pulpit'
Nie pouczam, nie namawiam, zapewne większość mogłeś wiedzieć, osobiście według mnie najlepiej spędzić trochę czasu i robić w terminalu, ale zakładam że możesz już to ogarniać i ten interfejs jest Ci do czegoś niezbędny.
Napisano 31.10.2020 23:44
Mam serwer u siebie na chacie, nie wiem do czego mi w nim potrzebna grafika bo przesył z screena (bynajmniej myślę, że tak powinno być) powinien być w formie tekstowej przesyłany na stronie + jakaś oprawa graficzna do wyświetlenia ale w przeglądarce więc nie wiem na co grafika na serwerze... Chodzi mi właśnie o dokładnie takie coś jak jest na hostingach z serwarami cs, masz dostępną konsole online i tylko konsole serwera cs, a nie cały ssh. Nie chodzi mi żebym tylko ja mógł wejść do takiej konsoli bo mi nie będzie potrzebna.
//edit, wysyłanie komend już sobie zrobiłem ale potrzebuje tylko już żeby wyświetlało się to na stronie www
Napisano 06.11.2020 00:23
Sprawdź
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 06.11.2020 05:21
Napisano 06.11.2020 17:17 Najlepsza odpowiedź
Sprawdź
Nie da się skompilować na tej wersji linuxa co mam, autor wie o tym błędzie od 2017 ale do tej pory nie wpadł na pomysł jak to naprawić.
Tak więc kontunuuję poszukiwania
//znalazłem rozwiązanie, całkiem spoko
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inny
Inny
Kupię gotową paczkę DiabloMod bez BUGÓW!Napisany przez Mefedroniarz, 26.11.2024 inny |
|
||||
Inny
AMX-X Bans - Nowoczesny rework standardowego AmxbansaNowy skrypt AMX-X Bans Napisany przez Mesharsky, 18.11.2024 inny, amxxbans, amxbans2014 i 3 więcej |
|
||||
Inny
Kasowanie statystyk BF2 po kompilacji.Napisany przez kaszkaj, 08.11.2024 inny |
|
||||
Inny
Velocity do różnych broni Paintball i dodanie shotgun'a jako markerPaintball Napisany przez Arki, 29.10.2024 inny |
|
||||
Inny
Zlecenie Dot. ZPSpecialNapisany przez SzogunZP, 18.10.2024 inny |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych