Deathrun Manager v3.0.3 [13/02/2010]
JakubL
19.11.2010
Dobry plugin.
Tylko mam pytanie. Dlaczego odrzuca tak jak np: chce zrobić 90-tkę?
Tylko mam pytanie. Dlaczego odrzuca tak jak np: chce zrobić 90-tkę?
Enzo
22.05.2011
A u mnie ten bot jest tylko na niektórych mapach ~~ Czemu ? !!
Ponieważ brakuje Ci slotów/spawnów w TT.
Dorób miejsca dla TT pluginem MapsSpawnEditor czy jakoś tak.
GaddY
04.06.2011
Plugin buguje wszytkie pułapki które się kręcą (Te których nie włącza TT)
Neulitos
16.01.2014
Co daje nam DRM Fake PLayer oraz od ilu osób system będzie brał gracza do TT?
Zabijaka Gryps
16.01.2014
Fake player daje to, że gdy ktoś ucieknie z tt to tylko zostanie zrestartowana runda z wyborem nowego tt, a nie reset całej mapy, tak jak to by się stało gdyby drużyna tt została pusta (to jest już w silniku gry ustawione).Co daje nam DRM Fake PLayer oraz od ilu osób system będzie brał gracza do TT?
Mod działa od bodajże dwóch osób.
Użytkownik Zabijaka Gryps edytował ten post 16.01.2014 19:13
Neulitos
16.01.2014
Fake player daje to, że gdy ktoś ucieknie z tt to tylko zostanie zrestartowana runda z wyborem nowego tt, a nie reset całej mapy, tak jak to by się stało gdyby drużyna tt została pusta (to jest już w silniku gry ustawione).Co daje nam DRM Fake PLayer oraz od ilu osób system będzie brał gracza do TT?
Rozumiem, jeżeli są dwie osoby na serwerze to system sam się powinnien zresetować i wziąć jedną osobę do TT? Jeżeli tak to mam z tym problem i prosiłbym o pomoc.
Zabijaka Gryps
16.01.2014
Tak, lecz lepiej spróbować np w 4 osoby, bo wtedy już na pewno powinno być wszystko działające. Jeśli masz problem to napisz temat.Rozumiem, jeżeli są dwie osoby na serwerze to system sam się powinnien zresetować i wziąć jedną osobę do TT? Jeżeli tak to mam z tym problem i prosiłbym o pomoc.Fake player daje to, że gdy ktoś ucieknie z tt to tylko zostanie zrestartowana runda z wyborem nowego tt, a nie reset całej mapy, tak jak to by się stało gdyby drużyna tt została pusta (to jest już w silniku gry ustawione).Co daje nam DRM Fake PLayer oraz od ilu osób system będzie brał gracza do TT?