mam prosbe do was wytlumaczycie mi jak edytowac plugin np vip ktory posiada 4 skoki to zeby zmienic je na 7 będę wdzieczny za pomod
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

EDYTACJA PLUGINY :d
Temat rozp. zIOMECZEK1999, 24.06.2020 18:49
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24.06.2020 18:49
Napisano 24.06.2020 18:58
Daj kod to Ci powiem, bo nie wiem jakiego vipa używasz
Napisano 24.06.2020 19:34
mi chodzi o to jak edytowac wszytkie pluginy tego vipa to ja dalem przykladowo przez tydzien szukalem na internecie jak edytowac pluginy ale nie rozumialem tych poradnikow
Napisano 25.06.2020 00:19
jeżeli masz np. VIPa z generatora, którym można zrobić VIP nie umiejąc go zrobić ręcznie.
public CmdStartPreVip(id, uc_handle){
new flags = pev(id, pev_flags);
if((get_uc(uc_handle, UC_Buttons) & IN_JUMP) && !(flags & FL_ONGROUND) && !(pev(id, pev_oldbuttons) & IN_JUMP) && skoki[id]>0){
--skoki[id];
new Float:velocity[3];
pev(id, pev_velocity,velocity);
velocity[2] = random_float(265.0,285.0);
set_pev(id,pev_velocity,velocity);
} else if(flags & FL_ONGROUND && skoki[id]!=-1){
skoki[id] = 4;
}
tu masz kod normalnie z generatora i jak masz "skoki[id] = 4; to zmieniasz z '4' na '6' (na 6 dlatego że skok zwykły to podstawowy jeżeli dodasz 6, wszystkich skoków będzie 7)
jakbyś dał kod z twojego VIPa było by łatwiej wytłumaczyć
a jak chcesz wszystko edytować to napisz może nauczę a jak nie to się ktoś znajdzie 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych