←  Sprzedam/Kupię/Zamienię

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Kupie
Kupię unikalne pluginy JB/BB/DR lub inne

• +
  • -
The.Scott - zdjęcie The.Scott 15.06.2020

Cześć, jestem zainteresowany kupnem unikalnych pluginów (cena nie gra roli). Za naprawdę dobre pluginy mogę zapłacic więcej. Najbardziej jestem zainteresowany pluginami na JailBreak (szczególnie unikalne dni/zabawy oraz tryby ostatniego życzenia), BaseBuilder, DeathRun.

Interesują rowniez uniwersalne pluginy, które nie są powiązane bezpośrednio z modami, a wnoszą coś nowego. Pasują mi gotowe pluginy lub części (gdybyś nie chciał sprzedawać np. całego silnika, a tylko jedną zabawę).

Proszę o kontakt najlepiej tutaj na forum przez prywatną wiadomość.

Odpowiedz

• +
  • -
P3neR - zdjęcie P3neR 15.06.2020

Napisałem pv

Odpowiedz

• +
  • -
dredek - zdjęcie dredek 15.06.2020

Mam sporo takich pluginów na dysku, a leżą tylko i się kurzą więc jeśli jesteś zainteresowany to pw.

Odpowiedz

• +
  • -
Annonymus - zdjęcie Annonymus 16.06.2020

Cześć, jestem zainteresowany kupnem unikalnych pluginów (cena nie gra roli). Za naprawdę dobre pluginy mogę zapłacic więcej. Najbardziej jestem zainteresowany pluginami na JailBreak (szczególnie unikalne dni/zabawy oraz tryby ostatniego życzenia), BaseBuilder, DeathRun.

Interesują rowniez uniwersalne pluginy, które nie są powiązane bezpośrednio z modami, a wnoszą coś nowego. Pasują mi gotowe pluginy lub części (gdybyś nie chciał sprzedawać np. całego silnika, a tylko jedną zabawę).

Proszę o kontakt najlepiej tutaj na forum przez prywatną wiadomość.

Posiadam Pliki z BB/JB na starym dysku  Zapraszam PV

Odpowiedz