Skocz do zawartości

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse

Zdjęcie

Vote only hs

• Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stich

Życzliwy

• Użytkownik

Reputacja: 0
Nowy

• Imię:jakub

Napisano 09.06.2020 19:01

Witam pisze ten temat ponieważ mam problem z pluginem chodzi mi tu konkretnie o to, że po glosowaniu na only HS nie włącza go można dalej cały czas normalnie strzelać w gracza myślałem, ze to poprostu zmieni się po pierwszej rundzie, ale problem nadal jest. Korzystałem z pluginu DarkaGL tez działał, ale vote też nie działało i nie włączał only HSA 

Z góry dziękuje za pomoc :)

SMA: https://pastebin.com/frdhWcKQ

Użytkownik Stich edytował ten post 09.06.2020 19:02

• +
  • -
  • 0

#2 Rivit

Godlike

• Support Team

Reputacja: 1 319
Godlike

Napisano 09.06.2020 19:09

masz ten plugin wgrany? hitbox.amxx

Dawno temu jak miałem swój serwerek aim to korzystałem z tego:

https://github.com/r...ote_only_hs.sma

https://github.com/r...ins/only_hs.sma

Śmigało aż miło.

Użytkownik TibacK edytował ten post 09.06.2020 19:10

• +
  • -
  • 0

#3 Stich

Życzliwy

• Autor tematu
  • Użytkownik

Nowy

Napisano 09.06.2020 19:17

masz ten plugin wgrany? hitbox.amxx

Dawno temu jak miałem swój serwerek aim to korzystałem z tego:

https://github.com/r...ote_only_hs.sma

https://github.com/r...ins/only_hs.sma

Śmigało aż miło.

wlasnie nie mam tego pluginu hitboxa no nic spróbuje to co mi podesłałeś i dam znać :)

@edit nie dziala wgralem pluginy od ciebie i dalej jest problem :/

* Headshot only wlaczony. (Gra na heady "2") (Gra zwykla "0"). *
* Headshot only wlaczony. (Gra na heady "0") (Gra zwykla "0"). *
Mario killed Estarossa with ak47
[Silver I] [VIP] Estarossa :  nie dziala kurka :/
[Silver I] [VIP] Mario :  czekaj
Estarossa killed Mario with ak47
[Silver I] [VIP] Mario :  teraz
[CSXGuard] Currently not recording.
* Zabity przez Estarossa z ak47 @ 36m (100hp, 100ap) >> klatka piersiowa: 1 lewe ramie: 2 prawe ramie 

Użytkownik Stich edytował ten post 09.06.2020 19:43

• +
  • -
  • 0

#4 Rivit

Godlike

• Support Team

Godlike

Napisano 09.06.2020 22:57

Wpisz 'amxx plugins' w konsole i pokaż co wyskoczy.
  • +
  • -
  • 0

#5 Stich

Życzliwy

• Autor tematu
  • Użytkownik

Nowy

Napisano 10.06.2020 19:16

Wpisz 'amxx plugins' w konsole i pokaż co wyskoczy.

Currently loaded plugins:
       name                    version     author            file             status   
 [  1] Admin Base              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     admin.amxx       running  
 [  2] AMXX MiniBans           0.7         Sn!ff3r           minibans.amxx    running  
 [  3] Admin Commands          1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     admincmd.amxx    running  
 [  4] Admin Help              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminhelp.amxx   running  
 [  5] Slots Reservation       1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminslots.amxx  running  
 [  6] Multi-Lingual System    1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     multilingual.am  running  
 [  7] Menus Front-End         1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     menufront.amxx   running  
 [  8] Commands Menu           1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     cmdmenu.amxx     running  
 [  9] Players Menu            1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     plmenu.amxx      running  
 [ 10] Maps Menu               1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     mapsmenu.amxx    running  
 [ 11] Plugin Menu             1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     pluginmenu.amxx  running  
 [ 12] Admin Chat              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminchat.amxx   running  
 [ 13] Anti Flood              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     antiflood.amxx   running  
 [ 14] Scrolling Message       1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     scrollmsg.amxx   running  
 [ 15] Info. Messages          1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     imessage.amxx    running  
 [ 16] Admin Votes             1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminvote.amxx   running  
 [ 17] NextMap                 1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     nextmap.amxx     running  
 [ 18] Nextmap Chooser         1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     mapchooser.amxx  running  
 [ 19] TimeLeft                1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     timeleft.amxx    running  
 [ 20] Pause Plugins           1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     pausecfg.amxx    running  
 [ 21] Stats Configuration     1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     statscfg.amxx    running  
 [ 22] StatsX                  1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     statsx.amxx      running  
 [ 23] VIP Ultimate            12.3.0.2    benio101 & speed  vipaimmap.amxx   running  
 [ 24] Rangi                   1.0         vanillah          rangi_nowa_wers  running  
 [ 25] Plugin                  0.1         Eapl              skinyvipa.amxx   running  
 [ 26] HS czy nie?             1.0         Mlody             vote_only_hs.am  running  
 [ 27] Only HS                 1.1         Rivit             only_hs.amxx     running  
 [ 28] Parachute               1.3         KRoT@L/JTP10181   parachute.amxx   running  
 [ 29] Ultimate Sounds         1.7         Dizzy / Bmann_42  ultimate_sounds  running  
 [ 30] Ochrona na Spawnie PL   7.0         Peli              spawn_protectio  running  
 [ 31] Reset Score             1.0         Silenttt          resetscore.amxx  running  
 [ 32] Admin Free Look         2.0         Jim               admin_freelook.  running  
 [ 33] Galileo                 1.1.290     Brad Jones        galileo.amxx     running  
 [ 34] Show IP                 1.0         $uicid3           amx_ip.amxx      running  
 [ 35] Bullet Damage           1.4         BboY GruN         bullet_damage.a  running  
 [ 36] UnBanmenu               1           AMX Team          unbanmenu.amxx   running  
 [ 37] Team Balancer           1.8b3       Ptahhotep         ptb.amxx         running  
 [ 38] DeagsMapManager         3.23        Deags/AMXX Commu  deagsmapmanager  running  
 [ 39] Autoresponder/Advertis  0.5         MaximusBrood      ad_manager.amxx  running  
 [ 40] HS czy nie?             1.0         Mlody             votehs.amxx      running  

PLUGINS.INI

vipaimmap.amxx
rangi_nowa_wersja.amxx 
skinyvipa.amxx  
vote_only_hs.amxx 
only_hs.amxx
parachute.amxx 
ultimate_sounds.amxx    
spawn_protection_pl.amxx 
resetscore.amxx 
admin_freelook.amxx
galileo.amxx
amx_ip.amxx
bullet_damage.amxx
unbanmenu.amxx
ptb.amxx
deagsmapmanager.amxx
ad_manager.amxx

• +
  • -
  • 0

#6 Rivit

Godlike

• Support Team

Godlike

Napisano 10.06.2020 20:51

jak testujesz to powyłączaj pluginy ktore testowales wczesniej. Nie widze tam mojego vote_only_hs

[ 26] HS czy nie?             1.0         Mlody             vote_only_hs.am  running  
 [ 27] Only HS                 1.1         Rivit             only_hs.amxx     running  
 [ 40] HS czy nie?             1.0         Mlody             votehs.amxx      running  

Wywal je, wgraj te dwa co Ci dałem i ma śmigać. Pamiętaj o poprawnym wgraniu .amxx oraz zmianie mapy po zmianach.

• +
  • -
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych