Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

HitManek & MarvelTeam | Zabezpieczenia na wysokim poziomie.
Temat rozp. Ośmiałek, 14.05.2020 17:58
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14.05.2020 17:58
Witam dziś chciałbym zaproponować człowieka który pomógł mi w zatrzymaniu DDoSów od śmiesznych pseudo hakierów którzy nie umieją nic poza dostępami i DDoSami, HitManek za proponował mi pare rzeczy dzięki którym ci śmieszni hakierzy nie mogli zniszczyć mojego forum chociaż próbowali
z tego co wiem sam się zajmował DDoSami i wie coś o tym dlatego wziąłem go aby zabezpieczył mi forum, i powiem tak udało się i to bardzo, strona stoi oni dalej próbóją ale coś im nie wychodzą te Ataki DilDoS
Bardzo polecam tego człowieka i oczywiście pozdrawiam HitManka i jego Team który też mi pomógł czyli MarvelTeam pozdrawiam.
+

Napisano 14.05.2020 18:46
XDDDDDDDDDDD!
Napisano 14.05.2020 19:22
Witam dziś chciałbym zaproponować człowieka który pomógł mi w zatrzymaniu DDoSów od śmiesznych pseudo hakierów którzy nie umieją nic poza dostępami i DDoSami, HitManek za proponował mi pare rzeczy dzięki którym ci śmieszni hakierzy nie mogli zniszczyć mojego forum chociaż próbowaliz tego co wiem sam się zajmował DDoSami i wie coś o tym dlatego wziąłem go aby zabezpieczył mi forum, i powiem tak udało się i to bardzo, strona stoi oni dalej próbóją ale coś im nie wychodzą te Ataki DilDoSBardzo polecam tego człowieka i oczywiście pozdrawiam HitManka i jego Team który też mi pomógł czyli MarvelTeam pozdrawiam.+
No spoko, ale nie było trzeba tematu
Użytkownik HitManek edytował ten post 14.05.2020 19:27
Napisano 18.05.2020 17:38
Witam dziś chciałbym zaproponować człowieka który pomógł mi w zatrzymaniu DDoSów od śmiesznych pseudo hakierów którzy nie umieją nic poza dostępami i DDoSami, HitManek za proponował mi pare rzeczy dzięki którym ci śmieszni hakierzy nie mogli zniszczyć mojego forum chociaż próbowaliz tego co wiem sam się zajmował DDoSami i wie coś o tym dlatego wziąłem go aby zabezpieczył mi forum, i powiem tak udało się i to bardzo, strona stoi oni dalej próbóją ale coś im nie wychodzą te Ataki DilDoSBardzo polecam tego człowieka i oczywiście pozdrawiam HitManka i jego Team który też mi pomógł czyli MarvelTeam pozdrawiam.+
No spoko, ale nie było trzeba tematu
Jakie to zabezpieczenia?
@DarkGL - daj mi ciacho!
Napisano 19.05.2020 05:23
Dobra, fajnie przyjemnie, dziękujemy, medale wyślemy pocztą.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych