Witam postanowiłem z znajomym zrobić swój server Cod Mod dlatego chciałem poprosić o jakąś paczkę najlepiej zwykłego podstawowego cod moda.
Byłbym bardzo wdzięczny!
Jeśli ktoś chce lub ma czas i zna sie na rzeczy to szukamy także jeszcze jednej osoby do pomocy.
Bardzo dziękuje i pozdrawiam. Vipowiec
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Najlepsza odpowiedź Vipowiec, 02.12.2019 18:30
Taki błąd
podobno mam wrzucić plik codmod.inc do include
Tyko gdzie znaleść codmod.inc????
Dobra wszystko ogarniete dziękuje za pomoc WSZYSTKIM

Napisano 02.12.2019 14:00
Napisano 02.12.2019 14:56
Bardzo dziękuję tyko jaka Flaga jest na admirała ? premium
Napisano 02.12.2019 15:25
jeszcze mam 2 pytania
Jak wrzucić ip servera na forum chodzi mi o to by pokazywało jaka mapa ile ludzi itp... (wydaje mi sie ze wiecie oco chodzi)
Generator klas nie działa?? Po naciśnieciu generuj ---> kompiluj Na dole pisze wynik kompilacji i nie ma nic do pobrania pomocy
Napisano 02.12.2019 15:51
jeszcze mam 2 pytania
Jak wrzucić ip servera na forum chodzi mi o to by pokazywało jaka mapa ile ludzi itp... (wydaje mi sie ze wiecie oco chodzi)
Generator klas nie działa?? Po naciśnieciu generuj ---> kompiluj Na dole pisze wynik kompilacji i nie ma nic do pobraniapomocy
Musisz kompilować lokalnie
https://amxx.pl/topi...ilacja-lokalna/
| Szukasz pomocy? Pisz ! GG: 61518293 | Pomoc prywatna Odpłatna
Napisano 02.12.2019 16:17
jeszcze mam 2 pytania
Generator klas nie działa?? Po naciśnieciu generuj ---> kompiluj Na dole pisze wynik kompilacji i nie ma nic do pobraniapomocy
Czyli generator na stronie nie potrzebny??
Czy jak bo nie do końca rozumiem
Użytkownik Vipowiec edytował ten post 02.12.2019 16:18
Napisano 02.12.2019 16:34
Bardzo dziękuję tyko jaka Flaga jest na admirała ? premium
ADMIN_LEVEL_H - "t"
jeszcze mam 2 pytania
Czyli generator na stronie nie potrzebny??
Czy jak bo nie do końca rozumiem
Na stronie masz możliwość wygenerowania sobie własnej klasy ale potem najlepiej kompilować ten kod lokalnie (robi się to w celu uzyskania pliku .amxx - pluginu)
Link do poradnika wysłał kolega wyżej.
Użytkownik nojaknie edytował ten post 02.12.2019 16:34
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: silnik
Silnik
Modyfikacja silnika pod klasy zależne od drużyny.Napisany przez Arki, 21.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Dodanie frakcji do klas od poziomuNapisany przez Lakrouss, 28.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
[Kondycja] po zmianie broni kondycja jest ustawiona a biega powoliNapisany przez One ShooT, 10.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
Silnik
Prośba o edytacje silnika DoświadczenieNapisany przez One ShooT, 05.02.2023 ![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
Silnik
proźba o dodanie expa za fragasilnik Napisany przez Anonimowy09, 20.01.2023 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych