Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Dlaczego pliki się nie sciagaja??


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 gostomxd

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Polska :D
Offline

Napisano 07.11.2009 09:28

Mam server steam, i jest taki maly - , wgralem pliki na ftp , tzn muzyczki itp pluginy według instrukcji , a nikomu sie nie sciagaja te muzyczki, co zrobic??? Jestem w tych sprawach zielony, wiec proszę o pomoc : ) moze robie cos zle? czy to sie wrzuca na ftp czy gdzies indziej?

Z góry dzięki za pomoc

Proszę o odpowiedz, chcialbym miec to jeszcze dzisiaj.
  • +
  • -
  • 0

#2 ~black

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:2
  • Lokalizacja:brzesc
Offline

Napisano 09.11.2009 14:32

1. wgrales plugin .amxx do plugins ?
2. czy wrzucilem do config folder kiedy jaka muzyczka ma grac?
3. wgrales muzyke do sound ?
4. wgrales plik .sma ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Gutaj

    I Can Fly

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:667
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patrick
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.11.2009 14:38

Gostom

No to tak
powiedz narpiew co wgrywałeś i jak ;] daj nam logi ;]
  • +
  • -
  • 0

#4 baku

    [M]anchester[U]nited

  • Przyjaciel

Reputacja: 452
Wszechobecny

  • Postów:1054
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 09.11.2009 14:45

może w server.cfg nie masz wpisane :

sv_allowdownload 1
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych