Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z ściąganiem plików z serwera.


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jager123

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • GG:
  • Lokalizacja:public_html
Offline

Napisano 05.11.2009 12:32

Witam.

Na moim serwerze gdy ktoś próbuje co kolwiek (mape,model,dźwięk,muzykę) pobrać z serwera wywala go pod tytułem.
Cannot continue without model addons/amxmodx/diablo/mine.mdl, disconnecting

A tak wygląda konsola

Error: could not load file addons/amxmodx/diablo/mine.mdl
Model addons/amxmodx/diablo/mine.mdl not found and not available from server
Cannot continue without model addons/amxmodx/diablo/mine.mdl, disconnecti


Proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.11.2009 12:55

w server.cfg daj:
sv_allowdownload 1

a najlepiej od razu:

sv_allowdownload 1
sv_allowupload 1
sv_send_logos 1
sv_send_resources 1

  • +
  • -
  • 0

#3 Jager123

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • GG:
  • Lokalizacja:public_html
Offline

Napisano 05.11.2009 15:14

...
Człowieku jeżeli byktoś miał sv_allowdownload 0 to by wyskoczyło aby dał na 1

To coś jest z serwerem...... Ogarnij !!! pisze w dziale HLDS a nie cs.
  • +
  • -
  • 0

#4 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 05.11.2009 16:33

...
Człowieku jeżeli byktoś miał sv_allowdownload 0 to by wyskoczyło aby dał na 1

To coś jest z serwerem...... Ogarnij !!! pisze w dziale HLDS a nie cs.


Dlatego dałem ci server.cfg ;>
  • +
  • -
  • 0

#5 Jager123

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • GG:
  • Lokalizacja:public_html
Offline

Napisano 06.11.2009 09:53

A sorki.
Źle zrozumiałem :-)

Ale to i tak nie pomogło :-)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych