Lucia Hallucination - antywallhack
_Marcin
23.11.2009
W tym pluginie jest to, że jak włączę to typowi z wh on panikuje i wali full auto w ściane ;>
Janko
29.11.2009
Nie podoba mi się w tym pluginie to że wstawia modele w ziemi... na samych ścianach nie było by problemu znaleźć wh... Dzięki temu pluginowi od mojego ostatniego posta w tym temacie zbanowałem 34osoby... w tym 7 którym bardzo ufałem pod tym względem... Na non-steam dobry patent polecam
ps. jak ktoś wie jak to przerobić żeby nie wstawiało postaci w podłodze to dajcie znać

ps. jak ktoś wie jak to przerobić żeby nie wstawiało postaci w podłodze to dajcie znać

radek_b11
29.11.2009
Jeżeli taka informacja Ci się pojawia to poczekaj aż dalej przejdzie i wtedy wciśnij bo każdy tak ma być może podłoże jest nie równe czy coś.
n0!
29.11.2009
już domyśliłem się ocb, po prostu gracz nie miał celownika w ścianie, bd anty cheat
TastyB
30.11.2009
Slyszalam opinie, ze zdaza sie tak iz admin widzi wstawiona postac normalnie a kolesiowi z WH sie ona nie wyswietla... Czy to prawda?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
radek_b11
30.11.2009
Admin widzi jeżeli jest to włączone bo musi widzieć przecież nie?
A gracz który ma czity też widzi ale raczej ten z WALL HACKEM bo z ESP jest to chyba nie możliwe
A gracz który ma czity też widzi ale raczej ten z WALL HACKEM bo z ESP jest to chyba nie możliwe
TastyB
30.11.2009
blagam... czytaj ze zrozumieniem, OK..?Admin widzi jeżeli jest to włączone bo musi widzieć przecież nie?
Janko
01.12.2009
Dużo czasu spędziłem z tym pluginem i zaobserwowałem że jest kilka wersji WH która nie widzi tych ludzików tylko tych prawdziwych... ale może kiedyś się uda je oszukać

Ade
07.12.2009
Wszystko ladnie,pieknie tylko mam male pytanko. Mianowice chodzi o to,czy znajde ten plugin ale do source'a??,bo o ile wiem on dziala tylko w 1.6

MaRiaN248
24.12.2009
witam ten plug jest świetny przy umiejętnym jego wykorzystaniu cziter nie ma szans i nabiera się, ale mam pytanie czy widzą go na pewno tylko ci którzy maja wh ?
ReKsiu
24.12.2009
O LoL Supper! Testowałem dokładnie tylko Ci co mają WH!
Ja skanuje gościa uruchamiam cudo idą idą i nagle gość obok zaczyna postać skanować
. Haha ale ziomek wpadł ,a jego w ogóle o ot nie podejrzewałem.
Działa 100% najlepszy anty-wh na rynku
. 100% widzi go tylko admin + WH na serwerze. Testowałem w kilka osób.
Ja skanuje gościa uruchamiam cudo idą idą i nagle gość obok zaczyna postać skanować

Działa 100% najlepszy anty-wh na rynku

pawlik
24.12.2009
Na początku uznałem plugin za najbardziej wyczesany i potrzebny (w przeciwieństwie do niektórych pierdołek, tj. np roundsound), ale teraz mam z pluginem duże problemy. Nie wiem, czy mam mu "ufać". Admin uruchamia go "na mnie" na spectators. Ja nie widzę postacie, ale słyszę kroki oraz, gdy alltalk zostanie włączony, głośniczek, gdy "kopiowany przeciwnik" używa funkcji mikrofonu. Zdarza się, że inni gracze bezpodstawnie widzą postać Lucjanka.
Wszyscy gramy na STEAM. Z dotychczasowych obserwacji wyciągnąłem wniosek - problem pojawia się tylko, gdy gracz ma STEAM.
Nikt z nas nie używa ŻADNYCH cheatów.
Ktoś ma jakiś pomysł?
PS.
Piszę w tym dziale po to, aby inni gracze nie byli zdziwieni niepoprawnym działaniem pluginu.
Wszyscy gramy na STEAM. Z dotychczasowych obserwacji wyciągnąłem wniosek - problem pojawia się tylko, gdy gracz ma STEAM.
Nikt z nas nie używa ŻADNYCH cheatów.
Ktoś ma jakiś pomysł?
PS.
Piszę w tym dziale po to, aby inni gracze nie byli zdziwieni niepoprawnym działaniem pluginu.
ReKsiu
25.12.2009
Hmm a co dokładnie widzi gracz STEAM?
Możesz przytoczyć dokładnie co się dzieję?
CeLeS
25.12.2009
plugin dobry na botki na ns 
ale na steam nie bardzo
bo oddaje dzwieki czasem nawet za duzo ich
i steamczyk sie rozglada na boki gdzie on jest a tu nikogo nie ma
glosniczek takze widac na specu nie raz to zobaczylem
ale przydatny plugin nie powiem
dziennie mase nsow sie na to lapie
pozdrawiam

ale na steam nie bardzo
bo oddaje dzwieki czasem nawet za duzo ich
i steamczyk sie rozglada na boki gdzie on jest a tu nikogo nie ma
glosniczek takze widac na specu nie raz to zobaczylem

ale przydatny plugin nie powiem

dziennie mase nsow sie na to lapie

pozdrawiam
pawlik
25.12.2009
Hmm a co dokładnie widzi gracz STEAM?
Słychać, jakby ktoś wokoło ciebie biegał.