←  Pluginy AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Lucia Hallucination - antywallhack

• +
  • -
_Marcin - zdjęcie _Marcin 23.11.2009

W tym pluginie jest to, że jak włączę to typowi z wh on panikuje i wali full auto w ściane ;>
Odpowiedz

• +
  • -
pawlik - zdjęcie pawlik 23.11.2009

Jeśli ma WallHacka i jest lamusem to tak :D.
Odpowiedz

• +
  • -
_Marcin - zdjęcie _Marcin 23.11.2009

Oczywiście ale fajny efekt oczywiście plugin polecam
Odpowiedz

• +
  • -
Janko - zdjęcie Janko 29.11.2009

Nie podoba mi się w tym pluginie to że wstawia modele w ziemi... na samych ścianach nie było by problemu znaleźć wh... Dzięki temu pluginowi od mojego ostatniego posta w tym temacie zbanowałem 34osoby... w tym 7 którym bardzo ufałem pod tym względem... Na non-steam dobry patent polecam :P

ps. jak ktoś wie jak to przerobić żeby nie wstawiało postaci w podłodze to dajcie znać xD
Odpowiedz

n0! - zdjęcie n0! 29.11.2009

[Lucia Hallucination] Failed to find an available spo

wtf?!
Odpowiedz

radek_b11 - zdjęcie radek_b11 29.11.2009

Jeżeli taka informacja Ci się pojawia to poczekaj aż dalej przejdzie i wtedy wciśnij bo każdy tak ma być może podłoże jest nie równe czy coś.
Odpowiedz

n0! - zdjęcie n0! 29.11.2009

już domyśliłem się ocb, po prostu gracz nie miał celownika w ścianie, bd anty cheat
Odpowiedz

• +
  • -
TastyB - zdjęcie TastyB 30.11.2009

Slyszalam opinie, ze zdaza sie tak iz admin widzi wstawiona postac normalnie a kolesiowi z WH sie ona nie wyswietla... Czy to prawda?

Pozdrawiam
Odpowiedz

radek_b11 - zdjęcie radek_b11 30.11.2009

Admin widzi jeżeli jest to włączone bo musi widzieć przecież nie?
A gracz który ma czity też widzi ale raczej ten z WALL HACKEM bo z ESP jest to chyba nie możliwe
Odpowiedz

• +
  • -
TastyB - zdjęcie TastyB 30.11.2009

Admin widzi jeżeli jest to włączone bo musi widzieć przecież nie?

blagam... czytaj ze zrozumieniem, OK..?
Odpowiedz

• +
  • -
Janko - zdjęcie Janko 01.12.2009

Dużo czasu spędziłem z tym pluginem i zaobserwowałem że jest kilka wersji WH która nie widzi tych ludzików tylko tych prawdziwych... ale może kiedyś się uda je oszukać xD
Odpowiedz

• +
  • -
Ade - zdjęcie Ade 07.12.2009

Wszystko ladnie,pieknie tylko mam male pytanko. Mianowice chodzi o to,czy znajde ten plugin ale do source'a??,bo o ile wiem on dziala tylko w 1.6 :help:
Odpowiedz

• +
  • -
Wujek - zdjęcie Wujek 12.12.2009

poszukaj na allied w dziale sourcemoda.
Odpowiedz

• +
  • -
pawlik - zdjęcie pawlik 23.12.2009

Plugin zawodzi. Kumple widzą Lucjanka, ja słysze jego głosy...
Odpowiedz

• +
  • -
MaRiaN248 - zdjęcie MaRiaN248 24.12.2009

witam ten plug jest świetny przy umiejętnym jego wykorzystaniu cziter nie ma szans i nabiera się, ale mam pytanie czy widzą go na pewno tylko ci którzy maja wh ?
Odpowiedz

• +
  • -
ReKsiu - zdjęcie ReKsiu 24.12.2009

O LoL Supper! Testowałem dokładnie tylko Ci co mają WH!
Ja skanuje gościa uruchamiam cudo idą idą i nagle gość obok zaczyna postać skanować xD. Haha ale ziomek wpadł ,a jego w ogóle o ot nie podejrzewałem.
Działa 100% najlepszy anty-wh na rynku :P. 100% widzi go tylko admin + WH na serwerze. Testowałem w kilka osób.
Odpowiedz

• +
  • -
pawlik - zdjęcie pawlik 24.12.2009

Na początku uznałem plugin za najbardziej wyczesany i potrzebny (w przeciwieństwie do niektórych pierdołek, tj. np roundsound), ale teraz mam z pluginem duże problemy. Nie wiem, czy mam mu "ufać". Admin uruchamia go "na mnie" na spectators. Ja nie widzę postacie, ale słyszę kroki oraz, gdy alltalk zostanie włączony, głośniczek, gdy "kopiowany przeciwnik" używa funkcji mikrofonu. Zdarza się, że inni gracze bezpodstawnie widzą postać Lucjanka.
Wszyscy gramy na STEAM. Z dotychczasowych obserwacji wyciągnąłem wniosek - problem pojawia się tylko, gdy gracz ma STEAM.
Nikt z nas nie używa ŻADNYCH cheatów.

Ktoś ma jakiś pomysł?

PS.

Piszę w tym dziale po to, aby inni gracze nie byli zdziwieni niepoprawnym działaniem pluginu.
Odpowiedz

• +
  • -
ReKsiu - zdjęcie ReKsiu 25.12.2009

Hmm a co dokładnie widzi gracz STEAM?
Możesz przytoczyć dokładnie co się dzieję?
Odpowiedz

• +
  • -
CeLeS - zdjęcie CeLeS 25.12.2009

plugin dobry na botki na ns ;)
ale na steam nie bardzo
bo oddaje dzwieki czasem nawet za duzo ich
i steamczyk sie rozglada na boki gdzie on jest a tu nikogo nie ma
glosniczek takze widac na specu nie raz to zobaczylem ;)
ale przydatny plugin nie powiem ;)
dziennie mase nsow sie na to lapie ;)
pozdrawiam
Odpowiedz

• +
  • -
pawlik - zdjęcie pawlik 25.12.2009

Hmm a co dokładnie widzi gracz STEAM?
Możesz przytoczyć dokładnie co się dzieję?

Słychać, jakby ktoś wokoło ciebie biegał.
Odpowiedz