Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie działa fastdownload


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
21 odpowiedzi w tym temacie

#1 kndmichal

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 16:22

Witam. Wgralem plugin roundsound i dodalem fastdownload lecz on nie działa.


hostname "[KND] CS 1.6 Server [TP] @ Luffa.pl"
sv_contact "gg 7889943"
sv_region "3"
rcon_password "*******"

log "on"
mp_logdetail "0"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "25"
mp_autokick "1"
mp_autoteambalance "1"
mp_c4timer "45"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "0"
mp_freezetime "4"
mp_friendlyfire "1"
mp_limitteams "2"
mp_hostagepenalty "2"
mp_roundtime "4"
mp_tkpunish "1"
mp_startmoney "800"
mp_chattime "0"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "0"
decalfrequecy "60"
sv_lan "0"
sv_proxies "1"
sv_allowupload "1"
sv_aim "0"
pausable "0"
sv_download "1"
sv_voiceenable "1"
sv_minrate "4000"
sv_maxrate "8000"

sv_downloadurl "http://kndfd.site11.com/cstrike"
sv_allowdownload "1"

  • +
  • -
  • 0

#2 Wbt^master

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:59
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 04.11.2009 16:28

cstrike powinno być bez / a widze ty dodałeś tak cstrike/
  • +
  • -
  • 0

#3 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 16:29

jest sv_downloadurl "http://kndfd.site11.com/cstrike"

[ Dodano: 04-11-2009, 18:16 ]
co mam zrobić?
  • +
  • -
  • 0

#4 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 18:19

wszystko masz dobrze zrobione ale hosting na którym trzymasz pliki jest za wolny ( tzn. ma ograniczenia )
spróbuj ściągnąć mapę z tej strony mam 2 mb internet a ściąga z prędkością max 25 kb/s, a o ładowaniu strony już nie wspomnę

spróbuj na:

www.cba.pl - DARMOWY
www.lua.pl - DARMOWY/PŁATNY (OBECNIE UŻYWAM...)
www.webd.pl - PŁATNY (UŻYWAŁEM...)
www.prohost.pl - PŁATNY

www.webh.pl - PŁATNY
www.glowanet.pl - PŁATNY (SMS) ( UŻYWAM )
www.unixstorm.org/ - PŁATNY
www.grou5.pl - PŁATNY ( BEZ LIMITÓW )
  • +
  • -
  • 0

#5 Makus

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 14
Początkujący

  • Postów:175
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kobyłka
Offline

Napisano 04.11.2009 18:22

sv_downloadurl "http://kndfd.site11.com/cstrike/"


  • +
  • -
  • 0

#6 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 18:42

wlasnie zalozylem cba wyslalem pliki lecz nie dziala link bezposredni do plikow

[ Dodano: 04-11-2009, 18:45 ]
kndfd.cba.pl/cstrike nie smiga
  • +
  • -
  • 0

#7 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 18:52

daj chmod na folder cstrike
777 spróbuj.
Jeżeli nie to spróbuj na lua.pl bo cba nie testowałem, ale cba powinno działać.
  • +
  • -
  • 0

#8 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 18:54

dalej nic
  • +
  • -
  • 0

#9 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 19:24

To spróbuj na innych przykładowo na lua.pl na 100 % powinno działać bo sam używam ;>
  • +
  • -
  • 0

#10 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 19:46

http://kndmichal.lua.pl/cstrike i nie dziala
  • +
  • -
  • 0

#11 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 19:52

Spróbuj tak:
1. Zaloguj się do panelu na lua.pl
2. Sprawdź czy masz:
Plan: 	PRO - ZWERYFIKOWANY
( chodzi czy masz na zielono napis zweryfikowany )
3. Jeżeli tak to wrzuć mapy i soundy na ftp i podaj nazwy abym mógł sprawdzić. ( i nadaj chmod na foldery 777 )
4. Jeżeli nie to napisz.
  • +
  • -
  • 0

#12 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 19:54

PRO - NIE ZWERYFIKOWANY wiec co musze zrobic?

[ Dodano: 04-11-2009, 19:59 ]
sms hehe
  • +
  • -
  • 0

#13 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 20:02

# Dostęp do niektórych funkcji w planach Lua i Pro jest możliwe tylko po uprzednim zweryfikowaniu konta. Weryfikacja konta polega na podaniu unikalnego kod dostępu.
# Weryfikacja konta nie jest obowiązkowa.

Więc sry mój błąd zrób kolejne pkt czyli:

3. Wrzuć mapy i soundy na ftp i podaj nazwy abym mógł sprawdzić. ( i nadaj chmod na foldery 777 )
  • +
  • -
  • 0

#14 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 20:08



ct2 ct3 ct4 sa w tym folderze
  • +
  • -
  • 0

#15 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 20:14

a wrzuć mapy bo widać że dźwięki ściąga czyli działa, od razu podaj nazwy map :]
  • +
  • -
  • 0

#16 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 20:17

http://kndmichal.lua...m_crazyjump.bsp

przykladowo sa jeszcze de_westwood.bsp de_rats_1337.bsp
  • +
  • -
  • 0

#17 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 20:39

i teraz zamień linijkę w server.cfg od szybkiego ściągania na tą z lua i powinno wszystko ładnie śmigać :)
  • +
  • -
  • 0

#18 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 20:40

wlasnie wpisalem i nadal nic nie sciaga z tego

[ Dodano: 04-11-2009, 20:54 ]
jakby sciagnelo i nie gra
  • +
  • -
  • 0

#19 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 20:55

Zobacz może źle wpisałeś wklej to:

sv_downloadurl "http://kndmichal.lua.pl/cstrike" 
sv_allowdownload "1"

Z serwera ftp można ściągać pliki map więc, coś źle musiałeś zrobić.

We wcześniejszym przypadku nie można limit prędkości był ograniczony a u mnie na tym ściąga max czyli 255 kb/s czyli wszystko jest OK.

Aha i musisz poczekać na zmianę mapy i zobaczyć czy po zmianie mapy fast download działa.
  • +
  • -
  • 0

#20 kndmichal

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:81
Offline

Napisano 04.11.2009 20:57

sv_downloadurl "http://kndmichal.lua.pl/cstrike"
sv_allowdownload "1"

a plugin z roundsound sciaga je szybko ale nic nie gra

#include <amxmodx> 

new const sounds_ct[][] = {"sound/misc/ct1.mp3","sound/misc/ct2.mp3","sound/misc/ct3.mp3","sound/misc/ct4.mp3"} 

new const sounds_terro[][] = {"sound/misc/tt1.mp3","sound/misc/tt2.mp3","sound/misc/tt3.mp3","sound/misc/4.mp3"} 

public plugin_init() 
{ 
  register_plugin("RoundSoundy","1","Sal") 
  register_event("SendAudio", "ct", "a", "2&%!MRAD_ctwin") 
  register_event("SendAudio", "terro", "a", "2&%!MRAD_terwin") 
} 

public plugin_precache() 
{ 
  new i 
  for(i = 0; i < sizeof sounds_ct; i++) 
  precache_generic(sounds_ct[i]) 

  new u 
  for(u = 0; u < sizeof sounds_terro; u++) 
  precache_generic(sounds_terro[u]) 
} 

public ct() 
{ 
  client_cmd(0,"stopsound") 

  client_cmd(0, "mp3 stop") 

  client_cmd(0, "mp3 play %s", sounds_ct[random_num(0, charsmax(sounds_ct))] ) 
} 

public terro() 
{ 
  client_cmd(0,"stopsound") 

  client_cmd(0, "mp3 stop") 

  client_cmd(0, "mp3 play %s", sounds_terro[random_num(0, charsmax(sounds_terro))] ) 
}

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych