Witam mam serwer Only DD2 i po zmianie mapy jest crasz sprawdzałem wszystkie poradniki i robiłem wszystko zgodnie z nimi ale nadal występuje crash i nie wiem już co robić.
logi: [attachment=80901:logi.txt]
Proszę o pomoc
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Zombie Plague 5.0
Problem z Klasa SniperKlasa Sniper crashuje serwer Napisany przez N-O-T, 11.06.2023 zombie plague 5.0, crash, zp50 i 1 więcej |
|
||||
crash serwera po zmianie mapyNapisany przez Kaskader98, 17.01.2019 crash |
|
||||
Problem z pluginem błąd:'not a client'Potrzebna pomoc z kodem pluginu - crash serwera Napisany przez Rafii_The_Butcher, 30.03.2018 not a client, crash, problem i 1 więcej |
|
||||
Problem z serwerem JailBreak [Poważny]Problem z wbijaniem na serwer Napisany przez AzY, 31.08.2016 jailbreak, problem, ważne, wazne i 6 więcej |
|
||||
CS:GO
Pytanie o Debug.log w CS:GO.Problem z serwerem, brak debug.log, restarty. Napisany przez rekowiesz, 16.10.2015 cs:go, debug, crash, restart i 1 więcej |
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych