Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z fast download


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Wbt^master

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:59
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 04.11.2009 14:55

Witam. Mam problem z fast download. Otóż mam podpięty fd pod serwer http://csgubinfd.pl/cstrike i niby ściąga tam szybko dźwięki i inne rzeczy, ale map nie! Mapa ściąga się 1minute a powinna dziesięć sekund. Powie mi ktoś co jest nie tak mój serwer.cfg


hostname "**************************************************"

// maximum client movement speed 
sv_maxspeed 320


// load ban files
exec listip.cfg
exec banned.cfg


// AFK Kicker
mp_afktime 60
mp_afkminplayers 2

// Serwer cfg

mp_autokick "0"
mp_tkpunish "0"
mp_autoteambalance "1"
mp_buytime "0.5"
mp_c4timer "35"
mp_chattime "5"
mp_consistency "1"
mp_decals "300"
mp_fadetoblack "0"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcecamera "0"
mp_forcechasecam "0"
mp_freezetime "1"
mp_friendlyfire "0"
mp_kickpercent "0.5"
mp_limitteams "0"
mp_logdetail "1"
mp_logecho "0"
mp_logfile "1"
mp_logmessages "1"
mp_mapvoteratio "0.5"
mp_winlimit "0"
mp_maxrounds "0"
mp_roundtime "2.5"
mp_startmoney "800"
mp_timelimit "15"
mp_afkminplayers "2" 

allow_spectators "2"
decalfrequency "60"
host_framerate "0"
edgefriction "2"
pausable "0"

sv_aim "0"
sv_accelerate "5"
sv_airaccelerate "10"
sv_airmove "1"
sv_send_logos "1"
sv_allowupload "1"
sv_alltalk "1"
sv_cheats "0"
sv_clienttrace "1"
sv_friction "4"
sv_gravity "800"
sv_maxspeed "320"
sv_proxies "1"
sv_send_logos "1"
sv_send_resources "1"
sv_stepsize "18"
sv_timeout "60"
sv_voiceenable "1"
sv_voicecodec "voice_speex" 
sv_wateraccelerate "10"
sv_waterfriction "1"
sv_wateramp "0"
sv_maxrate 25000
sv_minrate 5000
sv_maxupdaterate 101
sv_minupdaterate 20
sv_log_onefile 1
sv_lan_rate 25000
sys_ticrate 100
fps_max 200
log on

sv_lan "0"

sv_password ""

rcon_password "**********"
sv_downloadurl "http://csgubinfd.pl/cstrike"
sv_allowdownload "1"



Jeśli jest mi ktoś w stanie pomóc proszę, aby napisał w tym temacie.
Z góry dzięki
Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#2 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 04.11.2009 15:04

niby ściąga tam szybko dźwięki i inne rzeczy, ale map nie! Mapa ściąga się 1minute a powinna dziesięć sekund.

Czas ściągania wydłuża się jeżeli plik dużo waży.
  • +
  • -
  • 0

#3 Wbt^master

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:59
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 04.11.2009 15:04

Tak, ale mapa awp_india nie powinna się ściągać 1:10 prawda?
  • +
  • -
  • 0

#4 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 04.11.2009 19:28

Z tego co widzę folder sound ściąga się normalnie tak jak powinien natomiast mapy w folderze /maps nie da rady ściągnąć a jedynie otworzyć przykładowo spróbuj http://csgubinfd.pl/cstrike/maps/ i wybierz mapę a zobaczysz że załaduje Ci się kod mapy :> czyli mapa Ci się nie ściągnie a otworzy notatnikiem.

Hmmm... takiego problemu jeszcze nigdzie nie widziałem, spróbuj nadać chmod na folder /maps na 777 i zobacz
  • +
  • -
  • 0

#5 Wbt^master

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:59
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 05.11.2009 18:23

Nie pomogło... Nie wiem dlaczego serwer odczytuje mi plik jako kod, ale już nic mnie nie dziwi kiedyś miałem problem podobnej wagi :). Jest ktoś w stanie mi pomóc?
  • +
  • -
  • 0

#6 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 06.11.2009 15:41

Spróbuj wrzucić FASTDL na inny hosting przykładowo LUA.pl
  • +
  • -
  • 0

#7 Wbt^master

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:59
  • GG:
  • Lokalizacja:w-wa
Offline

Napisano 07.11.2009 11:29

Napisałem do administratora hostingu i zobaczymy. Według mnie to ich wina ;). Dzięki za pomoc, bo według mnie wszystko było dobrze, a nie sprawdziłem najważniejszego. Pozdrawiam i proszę o closed!
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych