Poszukiwanie Ekipy
Volter
07.01.2019
Witam,
Nazywam się Damian i sam prowadzę swoją sieć Serwerów, jestem od niedawno bo od około 30 dni.
Sieć nie planuje na 2 -3 tygodnie tylko na Lata, przez te kilkadziesiąt dni udało mi się zebrać pod 67 użytkowników, co jeżeli chodzi o mnie jest to dużo, lecz jest to niczym przy większych sieciach.
Poszukuję..
Redaktorów
Grafików
Adminów
Moderatorów
Nawet właścicieli samotny serwerów.
I co ja mogę Zaoferować????
Miłą współprace,
Chęć do działania,
Nie wiem naprawdę, przecież nie będę obiecywał gruszek na wierzbie.
Nikogo nie zmuszam, każdy może dołączyć rozejrzeć się, a jeżeli współpraca nie będzie mu pasowało, odejść bez konfliktowo.
Pozdrawiam
Volter
10.02.2019
Ponawiam,
Wciąż Poszukuje -
Grafików - bo sam jestem ch*jowy
Adminów - Im więcej tym lepiej
Techników z Ambicjami, co mi nie zrezygnują po 2 dniach
Oferuje dla technika zachostowanie Serwera do max 32 Slotów.
tzn Masz pomysł na Serwer lecz twoje fundusze nie pozwalają na jego opłacenie nie musisz się tym Martwić.
Startuje pomału z CS : GO o dla mnie to Czarna Magia, trochę minie zanim się przyzwyczaję.
Więc również Technik co umie Klikać w Cs goł mile widziany, również zahostuje mu Serwer.
Volter
20.02.2019
Ponawiam,
Wciąż trwają poszukiwania
Adminów,
Moderatorów,
Redaktorów,
Tak na marginesie, co byście się nie dwa razy nie musieli się zastanawiać, Moja Sieć nie Padnie po 2 Miesiącach.
Tworzę ją z Pasji, pomalutku dążę do celów które sobie wyznaczam, nie śpieszy mi się. Rozwaga oraz Spokój nic na Szybko.
Pozdrawiam
Volter
22.04.2019
Ponawiam, dalej stoję i miewam się bardzo dobrze.
Wciąż trwają poszukiwania
Adminów,
Moderatorów,
Redaktorów,
Współwłaścicieli, (którzy pomogę finansowo na rzecz Reklamy, ponieważ jest to bardzo kosztowny Aspekt )
Aktualnie czekam na nowy Layout jest w Fazie kodowanie, lecz mój znajomy nie ma zbyt wiele Czasu wolnego, bo robi to za przysłowiową Flaszkę, wiec też nie mogę nalegać
Aktualnie korzystam ze Skryptu Mybb, mam w dalekich planach zmiany na IPS, lecz to kosztowne a aktualnie nie mogę pozwolić sobie na takie wydatki, a wygasłe licencje mnie nie interesują(Brak aktualizacji + Brak Supportu)
Sieć posiada podpięty certyfikat SSL,
Dokładam wszelkich Starań aby Optymalizacja SEO była na wysokim poziomie, widać już to na przykładnie GOOGLE, gdzie domena z dnia na dzień pozycjonuje się coraz wyżej
Pozdrawiam
Volter
25.06.2019
F5
Minęło prawię 6 Miesięcy, a ja dalej stoję oraz rozwijam się pomalutku, co niektórzy dawali mi max Miesiąc
Ponawiam!
Poszukuję.
Adminów,
Moderatorów,
Redaktorów,
Volter
30.09.2019
F5
Ja nadal Stoję, a za trzy miesiące sieć obchodzi swoje Pierwsze Urodziny, przetrwane 365dni
Ponawiam!
Poszukuję.
Adminów,
Moderatorów,
Redaktorów,
Bartix123
20.11.2019
Podasz jakikolwiek kontakt do siebie oprócz wiadomości prywatnej na owym forum bo nie chce mi się w to bawić?
nojaknie
21.11.2019
"Przetrwane" to dobre słowo z uwagi na to co się u ciebie znajduje.
Ale szacunek za cierpliwość i dążenie bardzo ale to bardzo powoli do czegoś co tam sobie zaplanowałeś