Pomoże ktoś. Mam cs 1.6 steam i dawniej wbilem na jakis ruski serwer i od tamtej pory po włączeniu cs automatycznie łaczy mnie z tym ruskim serwerem. Da sie to jakos naprawić? Od razu mówie, że cfg nie zabardzo wyczyscic czy cos bo mam hasła i przydatne bindy.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Ruskie G***o
Napisano 21.11.2018 20:00
Napisano 21.11.2018 20:02
przywroc domyslne ustawienia klawiszy lub config.cfg usuń
Użytkownik BlanTq edytował ten post 21.11.2018 20:09
Zostanę płatnym technikiem serwerów AMXX.
Posiadam na sprzedaż dużo paczek / pluginów pod AMXX.
2 letnie doświadcznie, niskie ceny, fajna jakość.
Zapraszam, GG: 66852090
Napisano 21.11.2018 20:24
Od razu mówie, że cfg nie zabardzo wyczyscic czy cos bo mam hasła i przydatne bindy.
Ehh... Wejdź w userconfig/config .cfg i pozmieniaj na własne wszystkie bindy w których masz komendę "connect". To samo zrób z tekstami na say'u (najczęściej reklamy z ip w środku).
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 21.11.2018 20:30
Od razu mówie, że cfg nie zabardzo wyczyscic czy cos bo mam hasła i przydatne bindy.
Ehh... Wejdź w userconfig/config .cfg i pozmieniaj na własne wszystkie bindy w których masz komendę "connect". To samo zrób z tekstami na say'u (najczęściej reklamy z ip w środku).
Gdzie to znaleść, bo nigdzie tego nie widze
Napisano 21.11.2018 20:34
Folder cstrike
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych