Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem ze zużyciem procka


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 nemore

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:17
  • GG:
  • Lokalizacja:Przeworsk
Offline

Napisano 02.11.2009 19:36

Piszę tutaj i mam nadzieję uzyskać jakąś chociaż pomoc w moim problemie.
Ano zaczynajmy, od dłuższego czasu mam dwa swoje serwery na których hostuję sobie serwery i również sprzedaję ale nie oto się rozchodzi. Na jednym z serwerów 32 slotowym przy pelnym stanie a nawet przy 26 slotach zajętych zużycie procka sięga 99.90 % CPU kicha sprawa, wspomnę że zaczęło się to zaraz po tym jak uruchomiłem serwer z parametrem sys_ticrate 1000 i pingboost 3 przy pingboost2 zużycie procka przy full serwerze było nikłe bo blisko 3% CPU . Na odpalonym serwerze z odpalonym pingboost 3 dzialałem 3 dni w celu testów po zmianie i po drażniących mnie problemach zmieniłem na pingboost 2 ale to nie daje efektu zużycie procka = 99.90 % CPU na pingboost 1 to samo. Zmieniałem wszelkie ustawienia server.cfg , sys_ticrate , fps_max ( co wiadome nic nie daje w przypadku serwerów hlds) AMXX w ogole nie zmieniałem, zmieniłem jedynie dproto z ver 0.2.7 na 0.3.2 zużycie takie same, wracając do starszej wersji żużycie takie same.. Dla uprzedzenia napiszę też że priorytet dla procesu hlds.exe zmieniałem na standard i high wynik zużycia procka pozostaje taki sam. Teraz mam pytanie czy macie na to jakąś koncepcje? czy też czy może takie zużycie procka powodować jakiś zainfekowany plik jeżeli takowy jest? czy przycyzną tego może być to że serwer łączy się z bazami (amxbans, psychostats) ?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych