Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Problem z statystykami coda

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 WhoAreYou?

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:226
  • Imię:Christopher
Offline

Napisano 20.06.2018 14:23

Witam, chciałem zrobić u siebie coś takiego, że 1pkt dla zdrowia tylko i wyłącznie dla niego = 10hp a nie 1=1, więc zrobiłem coś takiego 

 

case 3: {       
 
if(zdrowie_gracza[id] < limit_poziomu/2) {
 
if(ilosc > limit_poziomu/2 - zdrowie_gracza[id])
 
ilosc = limit_poziomu/2 - zdrowie_gracza[id];
 
zdrowie_gracza[id]+=(ilosc+9);
 
punkty_gracza[id]-=ilosc;
 
} else client_print(id, print_chat, "[COD:MW] Maxymalny poziom zdrowia osiagniety");
 
}

  • +
  • -
  • 0

DOBREGEESY.EU

Poszukujemy MODERATORÓW, UB TEAM, GRAFIKÓW, GRACZY ORAZ SERWERÓW!

Chcesz zostać moderatorem? A może masz serwer i poszukujesz forum? Wbijaj do nas!


#2 WhoAreYou?

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:226
  • Imię:Christopher
Offline

Napisano 20.06.2018 18:55

edit, jednak nie po testach tak czy siak zabiera pkt *10


Użytkownik chrisN edytował ten post 20.06.2018 19:20

  • +
  • -
  • 0

DOBREGEESY.EU

Poszukujemy MODERATORÓW, UB TEAM, GRAFIKÓW, GRACZY ORAZ SERWERÓW!

Chcesz zostać moderatorem? A może masz serwer i poszukujesz forum? Wbijaj do nas!


#3 AwIlL^^

    Magiczny Gość

  • Użytkownik

Reputacja: 107
Zaawansowany

  • Postów:231
  • GG:
  • Imię:Eryk
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 25.06.2018 10:08

W złym miejscu to zmieniasz po prostu.
W ZastosujAtrybuty jest ustawianie hp.
Ilość punktów + 100...
Zamień na ilość punktów*10 + 100
  • +
  • -
  • 1

Potrzebujesz porad do amxx?? Pisz na [PW]


#4 WhoAreYou?

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 26
Życzliwy

  • Postów:226
  • Imię:Christopher
Offline

Napisano 25.06.2018 12:58

W złym miejscu to zmieniasz po prostu.
W ZastosujAtrybuty jest ustawianie hp.
Ilość punktów + 100...
Zamień na ilość punktów*10 + 100

 

robiło się to samo :D sprawdzałem to też na samym poczatku, ale temat nie aktualny


  • +
  • -
  • 0

DOBREGEESY.EU

Poszukujemy MODERATORÓW, UB TEAM, GRAFIKÓW, GRACZY ORAZ SERWERÓW!

Chcesz zostać moderatorem? A może masz serwer i poszukujesz forum? Wbijaj do nas!






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych