Skocz do zawartości

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Tablice Array


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 csMaster

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:509
  • Lokalizacja:localhost
Offline

Napisano 18.06.2018 16:11

Czy mogę stworzyć tablicę Array z zarezerwowanymi 0 komórkami ?

g_ArrayTab = ArrayCreate(64, 0);

I czy jeśli tak zrobię i użyje np. 3 razy ArrayPushString, to ArraySize(g_ArrayTab) będzie równe 3 ?


  • +
  • -
  • 0

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Właściciel

Reputacja: 6 501
Godlike

  • Postów:11 846
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 18.06.2018 16:26

1. Tak
2. Tak
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


Coinsy CSGOAtse Za SMS, PSC , Przelew - CoinSell.pl