Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kolejny problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 dedaler

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Grodzisk MAzowiecki
Offline

Napisano 30.10.2009 21:33

Witam posiadam serwer non steam / steam na dedyku nie z gnet czy pukawka.
Problem jest taki że wiele osób może się połączyć a druga część wbija, jest na spect po czym wychodzi a w konsoli ma "droped"

W czym problem ? :>
  • +
  • -
  • 0

#2 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 30.10.2009 21:39

Opisz swój problem dokładniej.
Masz amx'a, dproto? Jeśli masz to daj logi.
  • +
  • -
  • 0

#3 dedaler

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:Grodzisk MAzowiecki
Offline

Napisano 30.10.2009 21:45

Mam dproto, amx a w logach nic nie ma. Problem jest taki że moim zdaniem dużo osób nie może wbić niby wchodzą są na spect a za chwile wychodzą a w konsoli jest napisane "nick droped"
  • +
  • -
  • 0

#4 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 30.10.2009 23:32

Hmmm...
przyczyną może być:
-rezerwacja slota,
-jakiś plugin,
-źle zainstalowane dproto ( mało prawdopodobne )
-błąd serwera ( kłania się reinstall )

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych