Pluginu do BAN'owania na zakres
Eryczek
26.02.2018
Ahoj użytkownicy,
dokładnie tak jak w temacie: poszukuję pluginu lub sposobu na banowanie graczy na zakres IP, ponieważ mam na serwerze kilku użytkowników, którzy nadmiernie pomimo bana próbują psuć zabawę innym.
Plugin BanNeo nie działa oraz dodanie IP do listip.cfg również.
https://amxx.pl/topi...-dokładny-opis/
Eryczek
26.02.2018
Anty cheat jedynie , na zakres zbanujesz pol serwa
Mam takie szczęście, że tylko dany osobnik gra na 2 pierwszych liczbach
l3szcz
26.02.2018
No właśnie niezbyt. Banując na zakres banujesz całą klasę adresową od 0 do 255, czyli 510 adresów
Wylicz sobie na podstawie klasy adresowej ile zbanujesz adresów.
Eryczek
26.02.2018
No właśnie niezbyt. Banując na zakres banujesz całą klasę adresową od 0 do 255, czyli 510 adresów
![]()
Wylicz sobie na podstawie klasy adresowej ile zbanujesz adresów.
Panie, ja zdaję sobie z tego sprawę, ale prześwietliłem sobie pięknie logi i tylko ten dany osobnik loguje się na serwer za pomocą dwóch pierwszych liczb. Wiem, że tracę w ten sposób nowych graczy, jednakże znając życie to jak poleci ban na zakres to mu w końcu się znudzi próbować wbijać na serwer - wiem, że może wbić za pomocą proxy itp, ale wątpię by aż tak mu się chciał bawić. Reset routera jest prostszy
Edited by Eryczek, 26.02.2018 13:11.
Eryczek
26.02.2018
Nie łatwiej Ci banować na CFG?
A ile to usunąć plik CFG lub zainstalować CS w innym miejscu? Na pewno krócej niż zabawa siecią jeżeli ktoś nie ma o tym pojęcia i potrafi tylko resetować router
l3szcz
26.02.2018
Idąc tym tropem stwierdzisz, że to i tak jest do kitu.
Proponuję Ci znacznie lepszą alternatywę tak byś nie tracił na graczach. Nie rozumiem wręcz powodu Twojej upartości.
wariat aka pro
26.02.2018
Ban cfg gość omija w tyle samo co zwyklego bana wiec o czym ty mówisz chyba jeszcze nie trafiłeś na gagadków
l3szcz
26.02.2018
^ReHLDS także istnieje co proponowałem wyżej razem z BanCFG
No ale tak, każdy tu wie lepiej niż ja xDD
Eryczek
26.02.2018
Robiin
02.03.2018
MYK ODŚWIEŻONO
I cyk dwójeczka
Temat: było już, dużo droso miał coś tam swojego, ale to było dawno i nieprawda, bo już nie działa, ale kto wie, może ma inną wersję? http://steamcommunity.com/id/droso11