Skocz do zawarto艣ci

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz si臋 do temat贸w i for, aby otrzymywa膰 automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza spo艂eczno艣ciowego
  • Stw贸rz sw贸j w艂asny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe do艣wiadczenia

Do艂膮czona grafika Do艂膮czona grafika

Guest Message by DevFuse

Zdj臋cie
- - - - -

Technik / Grafik - szuka pracy.

• Nie mo偶esz napisa膰 tematu
  • Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 asime

呕yczliwy

• U偶ytkownik

Reputacja: 3
Nowy

• Post贸w:26
  • Imi臋:adrian

Napisano 08.02.2018 18:33

aalXOwa.jpg

Tak jak w temacie , zajmuj臋 si臋 serwerami od 14 praktycznie 15 roku 偶ycia. Obecnie mam 18 prawie 19 lat , wi臋c troszk臋 czasu ju偶 min臋艂o.
Je艣li potrzebujesz pomocy z :

-wgrywaniem plugin贸w / skryptami / cvarami (ca艂ymi amx'ami)
-dodawaniem rs贸w
-wgrywaniem silnik贸w czy innych mod贸w
-konfigurowaniem serwa

Odezwij si臋 na gadu : 

kontakt : 64842459

Prac臋 kt贸r膮 dana osoba mi zleci wykonuj臋 odp艂atnie.

Wszystko jest ustalane na gadu-gadu tudzie偶 na teamspeak'u je艣li owa osoba tego sobie za偶yczy.

• +
  • -
  • 2

#2 Skull.

Wszechpomocny

• U偶ytkownik

Reputacja: 70
Pomocny

• Post贸w:314
  • Steam:steam
  • Imi臋:Tajemnica

Napisano 09.02.2018 13:58

Cz艂owieku nie r贸b sobie wstydu, po twoich tematach jak i postach wida膰 偶e sam nie radzisz sobie z pluginami, a nawet i cz臋sto z skonfigurowaniem paczki.
I Ty si臋 nazywasz "Technikiem" ??

Nie mam na  celu Ci臋 obra偶a膰, lecz tym tematem robisz z siebie "durnia" za przeproszeniem.
Tak na marginesie - Osoba na GG pisz膮ca do ciebie pod nazw膮 "AmrA" To niestety by艂em Ja, aby sprawdzi膰 twe umiej臋tno艣ci.
Sam istnieje w amxx do艣膰 sporo czas, i wierz mi 偶e nie udaje byle kogo, i potrafi臋 w pe艂ni przyzna膰 si臋 偶e nie jestem dobrym (tak to nazw臋) "skrypterem amxx".
Pomagam na tyle ile potrafi臋.

Nie mam nic do Ciebie kolego z forum, lecz naprawd臋 w tym momencie si臋 o艣mieszasz. Jestem osob膮 pomocn膮 jak i lojaln膮, wi臋c je艣li chcesz mo偶esz zg艂osi膰 si臋 do mnie, a si臋 zgadamy na ts3, to Ci臋 czego艣 naucz臋 w tym kierunku, gdy偶 wida膰 po tobie 偶e masz motywacj臋 jak i ambicj臋 do tego.

---

Pozdrawiam,
Skull

• +
  • -
  • 2

#3 asime

呕yczliwy

• Autor tematu
  • U偶ytkownik

Nowy

Napisano 09.02.2018 14:09

Nie robi臋 sobie wstydu.
Pracowa艂em dla kilku sieci dotychczas i by艂o dosy膰 ciekawie. Obecnie prowadz臋 dwa projekty odno艣nie serwer贸w (1 cod / 1 dd2 - ka偶dy z innej sieci).

Uwa偶asz , 偶e brak mi umiej臋tno艣ci - zatem no c贸偶. Wypowiadasz si臋 na m贸j temat nie posiadaj膮c o mnie 偶adnej wiedzy (wydaje mi si臋 to szersz膮 g艂upot膮) ^^.
Korzystaj膮c z mojego profilu na owej stronie - du偶o si臋 na prawd臋 dowiedzia艂e艣. Je艣li mog臋 to co艣 Ci zarzuc臋 :

W moim po艣cie zabrak艂o jedynie jednej informacji - kluczowej. Do zabawy z serwerami wr贸ci艂em nie dawno - dlatego niekt贸rych rzeczy nie pami臋tam a inne musz臋 nadgoni膰.

Pozdrawiam.

• +
  • -
  • 1

#4 Skull.

Wszechpomocny

• U偶ytkownik

Reputacja: 70
Pomocny

• Post贸w:314
  • Steam:steam
  • Imi臋:Tajemnica

Napisano 09.02.2018 14:23

1.  Nie s膮dz臋, dlaczego? - Poniewa偶 osoba kt贸ra wraca do amxx po jakim艣 czasie nie pisz臋 w tematach osobie - Cytuje: ,,Nie jestem za bardzo ogarni臋ty "
2. Nie spinaj si臋 tak, gdy偶 nie szukam zaczepki, ani wojny, pr贸buj臋 delikatnie u艣wiadomi膰 Tw贸j b艂膮d.

Ode mnie to wszystko jak i uwa偶am dyskusj臋 z moim strony za zako艅czon膮, gdy偶 nie wiedz臋 tutaj dalszego powodu do robienia spamu/szumu.

---
Pozdrawiam,
Skull

• +
  • -
  • 0

#5 Agatka43

Pocz膮tkuj膮cy

• Girl

Reputacja: 0
Nowy

• Post贸w:15
  • Imi臋:Agata

Napisano 28.02.2018 16:39

Polecam - pom贸g艂 mi przy moim serwerze. Mo偶e zap艂aci艂am troszeczk臋 bo 100 z艂 drog膮 nie chodzi no i w sumie przed tym p艂aci艂am 50 z艂 w zaliczce to mimo wszystko efekty jego pracy s膮 wsz臋dzie. Aczkolwiek po edycji motd贸w , napisaniu dla mnie kilku plugin贸w jestem bardzo zadowolona. My艣l臋 偶e odezw臋 si臋 do Ciebie jeszcze za jaki艣 czas ! :)

• +
  • -
  • 0

#6 DanseNac

Nowy

• Girl

Nowy

• Post贸w:1
  • Imi臋:Natalia

Napisano 07.03.2018 13:58

Cze艣膰!

Wraz z moj膮 偶on膮 kontaktowa艂em si臋 z tym Panem. 
Z pocz膮tku wydawa艂 si臋 "dzieciakiem" ale odziwo zaskoczy艂 mnie tym,偶e zna si臋 na rzeczy. 
Co prawda nie wszystko by艂 w stanie zrobi膰 od razu ale na samym wst臋pie - powiedzia艂 偶e chodzi do szko艂y.

艢mia艂o mog臋 go poleci膰 je艣li nie potrzebujecie plugin贸w na "dan膮 chwil臋" a mo偶ecie jaki艣 kr贸tszy czas odczeka膰.

Pozdrawiam ~DTC

• +
  • -
  • 0

#7 asime

呕yczliwy

• Autor tematu
  • U偶ytkownik

Nowy

Napisano 07.03.2018 14:35

Cze艣膰!

Wraz z moj膮 偶on膮 kontaktowa艂em si臋 z tym Panem. 
Z pocz膮tku wydawa艂 si臋 "dzieciakiem" ale odziwo zaskoczy艂 mnie tym,偶e zna si臋 na rzeczy. 
Co prawda nie wszystko by艂 w stanie zrobi膰 od razu ale na samym wst臋pie - powiedzia艂 偶e chodzi do szko艂y.

艢mia艂o mog臋 go poleci膰 je艣li nie potrzebujecie plugin贸w na "dan膮 chwil臋" a mo偶ecie jaki艣 kr贸tszy czas odczeka膰.

Pozdrawiam ~DTC

Dzi臋ki ! 
Zapraszam do ponownego skorzystania z moich us艂ug :D 
Niech Ci si臋 sie膰 wiedzie mordo !

Polecam - pom贸g艂 mi przy moim serwerze. Mo偶e zap艂aci艂am troszeczk臋 bo 100 z艂 drog膮 nie chodzi no i w sumie przed tym p艂aci艂am 50 z艂 w zaliczce to mimo wszystko efekty jego pracy s膮 wsz臋dzie. Aczkolwiek po edycji motd贸w , napisaniu dla mnie kilku plugin贸w jestem bardzo zadowolona. My艣l臋 偶e odezw臋 si臋 do Ciebie jeszcze za jaki艣 czas ! :)

Nie ma za co :D
Pomimo tego 偶e nie umia艂a艣 mi cz臋sto opisywa膰 danej funkcji jako艣 ogarn臋li艣my wsp贸lny j臋zyk.

Pozdro

Zapraszam do nawi膮zywania wsp贸艂pracy.

Obecny kontakt tylko GG : 64842459

• +
  • -
  • 0

#8 asime

呕yczliwy

• Autor tematu
  • U偶ytkownik

Nowy

Napisano 10.03.2018 21:06

REF :)

• +
  • -
  • 0

#9 asime

呕yczliwy

• Autor tematu
  • U偶ytkownik

Nowy

Napisano 13.03.2018 15:44

Wprowadzam dodatkowe opcje do posta : 

- umo偶liwiam pomoc z zabezpieczaniem serwer'a przed czitami.

- pomog臋 przy pluginach 

- mo偶liwa ch臋膰 nawi膮zania sta艂ej wsp贸艂pracy

Istniej臋 mo偶liwo艣膰 zam贸wienia paczki pod oboj臋tnie jaki mod.

Wi臋cej na PW na gadu :)

U偶ytkownik asime edytowa艂 ten post 13.03.2018 15:46

• +
  • -
  • 0

#10 Oktawiusz88

Nowy

• Nowy

Nowy

• Post贸w:4

Napisano 17.03.2018 09:48

a ja wstrzymam sie od dodania komentarza  , dam szanse uzytkowikowi Asime na naprawienie b艂edu ktore dzis popelnil Adrian wiesz o coc chodzi wiec lepiej sie odezwij :) 

• +
  • -
  • 0

#11 asime

呕yczliwy

• Autor tematu
  • U偶ytkownik

Nowy

Napisano 17.03.2018 10:18

a ja wstrzymam sie od dodania komentarza  , dam szanse uzytkowikowi Asime na naprawienie b艂edu ktore dzis popelnil Adrian wiesz o coc chodzi wiec lepiej sie odezwij :)

Wsp贸艂praca zosta艂a zako艅czona , to co by艂o moje wzi膮艂em. A to 偶e serwer si臋 nie odpala - tzn. 偶e brakuje sporo plik贸w. Zreinstaluj go sobie i zr贸b wedle w艂asnej my艣li. Jeste艣 osob膮 fizycznie starsz膮 ode mnie chocia偶 tak na prawd臋 - burzysz si臋 jak dziecko. M贸wisz , 偶e dziecinad膮 jest sie膰 ZBL'a chocia偶 sam zachowujesz si臋 tak. Wielokrotnie mog艂e艣 podej艣膰 inaczej do tematu i by艂oby dobrze. Nasza wsp贸艂praca nie polega艂a na tym 偶e Ty ode mnie co艣 odkupujesz czy cokolwiek. Napisa艂em do Ciebie wcze艣niej 偶e mog臋 Ci pomaga膰 za darmo. Natomiast w momencie gdy nie widzi mi si臋 Twoja osoba na stanowisku head admin'a czy nawet w艂a艣ciciela - zmywam si臋. Tak jak wspomnia艂em wcze艣niej. Nie nadajesz si臋 na osob臋 kt贸ra ma sw贸j serwer czy nawet chce za艂o偶y膰 swoj膮 sie膰. Do ka偶dej rzeczy z osobna podchodzisz z takim podej艣ciem 偶e mnie chc臋 si臋 p艂aka膰 gdy Ciebie s艂ysz臋. Pomimo kilku normalnych rozm贸w na teamspeak'u nie zmienia to faktu , 偶e wywi膮zywa艂em si臋 wr臋cz na medal z ka偶dej rzeczy o kt贸r膮 mnie prosi艂e艣. W momencie gdy zako艅czy艂em wsp贸艂prac臋 chcesz mi wystawi膰 negatywn膮 opinie ? Czy by艂o gdziekolwiek m贸wione 偶e to co robi臋 na twoim serwerze odno艣nie ka偶dego pluginu - jest Twoje ? Nie. Teraz miej pretensj臋 do Siebie za swoje zachowanie. 

PS : Nie chcia艂em 偶eby艣 nawet mi za nic p艂aci艂 je艣li dobrze pami臋tasz a sam z "dobrego serca" przelewa艂e艣 mi , mimo 偶e nic nie chcia艂em. ? 40 z艂 ? 50 z艂 ? Przesta艅 - je艣li chcesz to argumentowa膰 jako p艂atno艣膰 za pluginy - to i tak by to by艂o niewystarczaj膮ce.

Ko艅cz臋 z Tob膮 temat i po prostu blokuj臋 bo dla mnie to Ty jeste艣 艣mieszn膮 osob膮.

• +
  • -
  • 0

#12 Oktawiusz88

Nowy

• Nowy

Nowy

Napisano 17.03.2018 10:28

za wykonana prace zostalo ci wyplacone chciales robic to dobrowolnie bo widac bylo ze sie na niektorych sprawach nie do konca nie znasz masz 24 h na naprawienie serwera bo widzilem ze celowo po usuwales pliki na serwerze jest to w logach jesli nie naprawisz szk贸d zglaszam to na policje dane mam bo przelewy robilem z tytulem masz czas 48h   jesli nie to zobaczysz moje dzialania bo swoje wykonales juz 

• +
  • -
  • 0

#13 Oktawiusz88

Nowy

• Nowy

Nowy

Napisano 17.03.2018 10:48

Czekam 48 h :) pozniej odczujesz tez moj膮 osobe ja tez potrafie byc wscipski :) 

• +
  • -
  • 0

#14 Vicenty

Zaawansowany

• U偶ytkownik

Reputacja: 4
Nowy

• Post贸w:87
  • Imi臋:you

Napisano 17.03.2018 13:47

za wykonana prace zostalo ci wyplacone chciales robic to dobrowolnie bo widac bylo ze sie na niektorych sprawach nie do konca nie znasz masz 24 h na naprawienie serwera bo widzilem ze celowo po usuwales pliki na serwerze jest to w logach jesli nie naprawisz szk贸d zglaszam to na policje dane mam bo przelewy robilem z tytulem masz czas 48h   jesli nie to zobaczysz moje dzialania bo swoje wykonales juz 

i ty myslisz ze policja ci pomo偶e ? bardzo to zabawne z twojej strony /  Policja takimi g贸wnami sie nie zajmuje xD

• +
  • -
  • 0
TS3 IP 188.116.46.168

#15 asime

呕yczliwy

• Autor tematu
  • U偶ytkownik

Nowy

Napisano 17.03.2018 13:57

i ty myslisz ze policja ci pomo偶e ? bardzo to zabawne z twojej strony /  Policja takimi g贸wnami sie nie zajmuje xD

Nie ma to jak usun膮膰 swoje pluginy "autorskie" , go艣ciu p艂aci Ci dobrowolnie , a potem chce Cie zg艂asza膰..x ***** de.. masakra xD ja czekam na t膮 policj臋

997 in comming xD

• +
  • -
  • 0

#16 vanillah

nie wiem

• U偶ytkownik

Reputacja: 125
Zaawansowany

• Post贸w:324
  • GG:

Napisano 17.03.2018 19:18

Wow, opinia od u偶ytkownika, kt贸rego nikt wcze艣niej nie widzia艂 bo ma 1-15 post贸w jest taaak bardzo wa偶na 

PS.

mCctw7S.png

• +
  • -
  • 1

Wykonam pluginy, paczki (amxx) kontakt GG: 32263742, Steam: https://steamcommuni...om/id/vankillah

Multi-Head.pl

#17 asime

呕yczliwy

• Autor tematu
  • U偶ytkownik

Nowy

Napisano 26.03.2018 17:15

Refresh - zapraszam do pisania na PW.
Podejm臋 si臋 wi臋kszo艣ci wyzwa艅 w zale偶no艣ci od czasu.

• +
  • -
  • 0

#18 Oktawiusz88

Nowy

• Nowy

Nowy

Napisano 31.03.2018 20:06

Asimku ty moj najdrozszy :* ty dziubkuu ty ty ty :* zostaly wszystkie pliki w total comander jak sie laczylem przez FTP skopiowalem caly caly folder z serwera i dopiero polaczylem sie przez total comander ale wczesniej wszystko skopiowalem i mam dzi臋kuje ci ty moj robaczku !!! ZARTUJE LAMUSIE JEB@NY uj ci w oko ! NIE POLECAM GOSCIA ! 

• +
  • -
  • 0

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych