Technik / Grafik - szuka pracy.
asime
08.02.2018
Tak jak w temacie , zajmuję się serwerami od 14 praktycznie 15 roku życia. Obecnie mam 18 prawie 19 lat , więc troszkę czasu już minęło.
Jeśli potrzebujesz pomocy z :
-wgrywaniem pluginów / skryptami / cvarami (całymi amx'ami)
-dodawaniem rsów
-wgrywaniem silników czy innych modów
-konfigurowaniem serwa
Odezwij się na gadu :
kontakt : 64842459
Pracę którą dana osoba mi zleci wykonuję odpłatnie.
Wszystko jest ustalane na gadu-gadu tudzież na teamspeak'u jeśli owa osoba tego sobie zażyczy.
Skull.
09.02.2018
Człowieku nie rób sobie wstydu, po twoich tematach jak i postach widać że sam nie radzisz sobie z pluginami, a nawet i często z skonfigurowaniem paczki.
I Ty się nazywasz "Technikiem" ??
Nie mam na celu Cię obrażać, lecz tym tematem robisz z siebie "durnia" za przeproszeniem.
Tak na marginesie - Osoba na GG pisząca do ciebie pod nazwą "AmrA" To niestety byłem Ja, aby sprawdzić twe umiejętności.
Sam istnieje w amxx dość sporo czas, i wierz mi że nie udaje byle kogo, i potrafię w pełni przyznać się że nie jestem dobrym (tak to nazwę) "skrypterem amxx".
Pomagam na tyle ile potrafię.
Nie mam nic do Ciebie kolego z forum, lecz naprawdę w tym momencie się ośmieszasz. Jestem osobą pomocną jak i lojalną, więc jeśli chcesz możesz zgłosić się do mnie, a się zgadamy na ts3, to Cię czegoś nauczę w tym kierunku, gdyż widać po tobie że masz motywację jak i ambicję do tego.
---
Pozdrawiam,
Skull
asime
09.02.2018
Nie robię sobie wstydu.
Pracowałem dla kilku sieci dotychczas i było dosyć ciekawie. Obecnie prowadzę dwa projekty odnośnie serwerów (1 cod / 1 dd2 - każdy z innej sieci).
Uważasz , że brak mi umiejętności - zatem no cóż. Wypowiadasz się na mój temat nie posiadając o mnie żadnej wiedzy (wydaje mi się to szerszą głupotą) .
Korzystając z mojego profilu na owej stronie - dużo się na prawdę dowiedziałeś. Jeśli mogę to coś Ci zarzucę :
W moim poście zabrakło jedynie jednej informacji - kluczowej. Do zabawy z serwerami wróciłem nie dawno - dlatego niektórych rzeczy nie pamiętam a inne muszę nadgonić.
Pozdrawiam.
Skull.
09.02.2018
1. Nie sądzę, dlaczego? - Ponieważ osoba która wraca do amxx po jakimś czasie nie piszę w tematach osobie - Cytuje: ,,Nie jestem za bardzo ogarnięty "
2. Nie spinaj się tak, gdyż nie szukam zaczepki, ani wojny, próbuję delikatnie uświadomić Twój błąd.
Ode mnie to wszystko jak i uważam dyskusję z moim strony za zakończoną, gdyż nie wiedzę tutaj dalszego powodu do robienia spamu/szumu.
---
Pozdrawiam,
Skull
Agatka43
28.02.2018
Polecam - pomógł mi przy moim serwerze. Może zapłaciłam troszeczkę bo 100 zł drogą nie chodzi no i w sumie przed tym płaciłam 50 zł w zaliczce to mimo wszystko efekty jego pracy są wszędzie. Aczkolwiek po edycji motdów , napisaniu dla mnie kilku pluginów jestem bardzo zadowolona. Myślę że odezwę się do Ciebie jeszcze za jakiś czas !
DanseNac
07.03.2018
Cześć!
Wraz z moją żoną kontaktowałem się z tym Panem.
Z początku wydawał się "dzieciakiem" ale odziwo zaskoczył mnie tym,że zna się na rzeczy.
Co prawda nie wszystko był w stanie zrobić od razu ale na samym wstępie - powiedział że chodzi do szkoły.
Śmiało mogę go polecić jeśli nie potrzebujecie pluginów na "daną chwilę" a możecie jakiś krótszy czas odczekać.
Pozdrawiam ~DTC
asime
07.03.2018
Cześć!
Wraz z moją żoną kontaktowałem się z tym Panem.
Z początku wydawał się "dzieciakiem" ale odziwo zaskoczył mnie tym,że zna się na rzeczy.
Co prawda nie wszystko był w stanie zrobić od razu ale na samym wstępie - powiedział że chodzi do szkoły.Śmiało mogę go polecić jeśli nie potrzebujecie pluginów na "daną chwilę" a możecie jakiś krótszy czas odczekać.
Pozdrawiam ~DTC
Dzięki !
Zapraszam do ponownego skorzystania z moich usług
Niech Ci się sieć wiedzie mordo !
Polecam - pomógł mi przy moim serwerze. Może zapłaciłam troszeczkę bo 100 zł drogą nie chodzi no i w sumie przed tym płaciłam 50 zł w zaliczce to mimo wszystko efekty jego pracy są wszędzie. Aczkolwiek po edycji motdów , napisaniu dla mnie kilku pluginów jestem bardzo zadowolona. Myślę że odezwę się do Ciebie jeszcze za jakiś czas !
Nie ma za co
Pomimo tego że nie umiałaś mi często opisywać danej funkcji jakoś ogarnęliśmy wspólny język.
Pozdro
Zapraszam do nawiązywania współpracy.
Obecny kontakt tylko GG : 64842459
asime
13.03.2018
Wprowadzam dodatkowe opcje do posta :
- umożliwiam pomoc z zabezpieczaniem serwer'a przed czitami.
- pomogę przy pluginach
- możliwa chęć nawiązania stałej współpracy
Istnieję możliwość zamówienia paczki pod obojętnie jaki mod.
Więcej na PW na gadu
Użytkownik asime edytował ten post 13.03.2018 15:46
Oktawiusz88
17.03.2018
a ja wstrzymam sie od dodania komentarza , dam szanse uzytkowikowi Asime na naprawienie błedu ktore dzis popelnil Adrian wiesz o coc chodzi wiec lepiej sie odezwij
asime
17.03.2018
a ja wstrzymam sie od dodania komentarza , dam szanse uzytkowikowi Asime na naprawienie błedu ktore dzis popelnil Adrian wiesz o coc chodzi wiec lepiej sie odezwij
Współpraca została zakończona , to co było moje wziąłem. A to że serwer się nie odpala - tzn. że brakuje sporo plików. Zreinstaluj go sobie i zrób wedle własnej myśli. Jesteś osobą fizycznie starszą ode mnie chociaż tak na prawdę - burzysz się jak dziecko. Mówisz , że dziecinadą jest sieć ZBL'a chociaż sam zachowujesz się tak. Wielokrotnie mogłeś podejść inaczej do tematu i byłoby dobrze. Nasza współpraca nie polegała na tym że Ty ode mnie coś odkupujesz czy cokolwiek. Napisałem do Ciebie wcześniej że mogę Ci pomagać za darmo. Natomiast w momencie gdy nie widzi mi się Twoja osoba na stanowisku head admin'a czy nawet właściciela - zmywam się. Tak jak wspomniałem wcześniej. Nie nadajesz się na osobę która ma swój serwer czy nawet chce założyć swoją sieć. Do każdej rzeczy z osobna podchodzisz z takim podejściem że mnie chcę się płakać gdy Ciebie słyszę. Pomimo kilku normalnych rozmów na teamspeak'u nie zmienia to faktu , że wywiązywałem się wręcz na medal z każdej rzeczy o którą mnie prosiłeś. W momencie gdy zakończyłem współpracę chcesz mi wystawić negatywną opinie ? Czy było gdziekolwiek mówione że to co robię na twoim serwerze odnośnie każdego pluginu - jest Twoje ? Nie. Teraz miej pretensję do Siebie za swoje zachowanie.
PS : Nie chciałem żebyś nawet mi za nic płacił jeśli dobrze pamiętasz a sam z "dobrego serca" przelewałeś mi , mimo że nic nie chciałem. ? 40 zł ? 50 zł ? Przestań - jeśli chcesz to argumentować jako płatność za pluginy - to i tak by to było niewystarczające.
Kończę z Tobą temat i po prostu blokuję bo dla mnie to Ty jesteś śmieszną osobą.
Oktawiusz88
17.03.2018
za wykonana prace zostalo ci wyplacone chciales robic to dobrowolnie bo widac bylo ze sie na niektorych sprawach nie do konca nie znasz masz 24 h na naprawienie serwera bo widzilem ze celowo po usuwales pliki na serwerze jest to w logach jesli nie naprawisz szkód zglaszam to na policje dane mam bo przelewy robilem z tytulem masz czas 48h jesli nie to zobaczysz moje dzialania bo swoje wykonales juz
Oktawiusz88
17.03.2018
Czekam 48 h pozniej odczujesz tez moją osobe ja tez potrafie byc wscipski
Vicenty
17.03.2018
za wykonana prace zostalo ci wyplacone chciales robic to dobrowolnie bo widac bylo ze sie na niektorych sprawach nie do konca nie znasz masz 24 h na naprawienie serwera bo widzilem ze celowo po usuwales pliki na serwerze jest to w logach jesli nie naprawisz szkód zglaszam to na policje dane mam bo przelewy robilem z tytulem masz czas 48h jesli nie to zobaczysz moje dzialania bo swoje wykonales juz
i ty myslisz ze policja ci pomoże ? bardzo to zabawne z twojej strony / Policja takimi gównami sie nie zajmuje
asime
17.03.2018
i ty myslisz ze policja ci pomoże ? bardzo to zabawne z twojej strony / Policja takimi gównami sie nie zajmuje
Nie ma to jak usunąć swoje pluginy "autorskie" , gościu płaci Ci dobrowolnie , a potem chce Cie zgłaszać. ***** de.. masakra
ja czekam na tą policję
997 in comming
vanillah
17.03.2018
Wow, opinia od użytkownika, którego nikt wcześniej nie widział bo ma 1-15 postów jest taaak bardzo ważna
PS.
asime
26.03.2018
Refresh - zapraszam do pisania na PW.
Podejmę się większości wyzwań w zależności od czasu.
Oktawiusz88
31.03.2018
Asimku ty moj najdrozszy ty dziubkuu ty ty ty
zostaly wszystkie pliki w total comander jak sie laczylem przez FTP skopiowalem caly caly folder z serwera i dopiero polaczylem sie przez total comander ale wczesniej wszystko skopiowalem i mam dziękuje ci ty moj robaczku !!! ZARTUJE LAMUSIE JEB@NY uj ci w oko ! NIE POLECAM GOSCIA !