Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

FASt Download problem :(


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ktnktn

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 30.10.2009 08:07

Witam.
Otoz nie chodzi mi fast download na serwerze.
zrobilem wszystko jak na instrukcji i nadal mi nie chodzi bo pobiera sie tyle samo co dawniej ;/
Oto moj server.cfg
hostname               "Cs-ProPlayers.pl [War3ft] @ gamepix.pl " 
rcon_password          "" 
fps_max                "60" 
sys_ticrate            "100" 
port 27335
sv_password "" 


mp_autokick            "0" 
mp_autoteambalance     "1" 

mp_buytime             "0.5" 
mp_c4timer             "35" 
mp_chattime            "5" 
mp_consistency         "1" 
mp_decals              "300" 
mp_fadetoblack         "0"
mp_falldamage          "1" 
mp_flashlight          "1" 
mp_footsteps           "1" 
mp_forcecamera         "2" 
mp_forcechasecam       "1" 
mp_freezetime          "0" 
mp_friendlyfire        "0" 
mp_friendly_grenade_damage "1" 
mp_kickpercent         "1" 
mp_ghostfrequency      "0.1" 
mp_hostagepenalty      "2" 
mp_limitteams          "2" 
mp_logdetail           "3" 
mp_logecho             "1" 
mp_logfile             "1" 
mp_logmessages         "1" 
mp_mapvoteratio        "1" 
mp_maxrounds           "0" 
mp_roundtime           "2.5" 
mp_mirrordamage        "0" 
mp_startmoney          "800" 
mp_timelimit           "20" 
mp_payerid             "1" 
mp_tkpunish            "0" 
mp_winlimit            "0" 

allow_spectators       "1" 
decalfrequency         "60" 
edgefriction           "2" 
host_framerate         "0" 
pausable               "0" 
log on
sv_accelerate          "5" 
sv_aim                 "0" 
sv_airaccelerate       "10" 
sv_airmove             "1" 
sv_allowdownload       "1" 
sv_allowupload         "1" 
sv_alltalk             "0" 
sv_cheats              "0" 
sv_clienttrace         "1" 
sv_friction            "4" 
sv_gravity             "800" 
sv_lan                 "0" 
sv_logbans             "1" 
sv_logblocks           "1" 
sv_logrelay            "1" 
sv_maxrate             "10000" 
sv_minrate             "2000" 
sv_maxupdaterate       "75" 
sv_maxunlag             "1" 
sv_minupdaterate       "20" 
sv_maxspeed            "320" 
sv_proxies             "1" 
sv_send_logos          "1" 
sv_send_resources      "1"
sv_stepsize            "18" 
sv_timeout             "60" 
sv_voicecodec          "voice_speex" 
sv_voiceenable         "1" 
sv_voicequality        "3" 
sv_wateraccelerate     "10" 
sv_wateramp            "0" 
sv_waterfriction       "1" 
sv_region              "3"
sv_rcon_banpenalty      "60"  
sv_downloadurl "http://ktnktn.lua.pl/WAR3fT/"
sav_allowdownload "1"
ip  

//mapchangecfgfile "server.cfg" 
motdfile "motd.txt" 
mapcyclefile "mapcycle.txt" 
servercfgfile "server.cfg" 


  • +
  • -
  • 0

#2 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 30.10.2009 08:17

http://www.ktnktn.lua.pl/cstrike -- taki ma być adres;] + musisz dać resa z panelu ;]
  • +
  • -
  • 0

#3 bisser

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:177
  • Lokalizacja:Zachód
Offline

Napisano 30.10.2009 12:54

Oraz musi być sv_allowdownload "1" zamiast sav_allowdownload "1"
  • +
  • -
  • 0

#4 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 30.10.2009 13:02

Oraz musi być sv_allowdownload "1" zamiast sav_allowdownload "1"


Przecież jest to w server.cfg ustwione -.-
  • +
  • -
  • 0

#5 Grycuk

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 16
Początkujący

  • Postów:113
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Minsk Mazowiecki
Offline

Napisano 30.10.2009 13:40

////////////////////////////
sv_downloadurl "http://www.strona.pl/cstrike" (w adresie strony na koncu musi byc obowiazkowo cstrike nie moze byc wareft czy jakos innaczej)
sv_allowdownload 1
sv_send_resources 1
sv_allowupload 1
sv_send_logos 1
  • +
  • -
  • 0

#6 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 30.10.2009 13:41

////////////////////////////
sv_downloadurl "http://www.strona.pl/cstrike" (w adresie strony na koncu musi byc obowiazkowo cstrike nie moze byc wareft czy jakos innaczej)
sv_allowdownload 1
sv_send_resources 1
sv_allowupload 1
sv_send_logos 1


Jezu już mu napisałem, nie rozumiem po co ten spam?:D
  • +
  • -
  • 0

#7 ktnktn

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 30.10.2009 17:06

dzięki Wam Chlopaki ! : *
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych