←  Szukam pluginu

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Antyban token

• +
  • -
tivi - zdjęcie tivi 24.11.2017

Witam,

chciałem zapytać czy istnieje takie coś jak plugin, który zapobiega banowaniu tokenów w CS:GO? Jeśli tak to prosiłbym o źródło (nawet płatne). Ewentualnie czy jest możliwe, żeby napisać taki plugin?

Użytkownik tivi edytował ten post 24.11.2017 11:19
Odpowiedz

• +
  • -
devil11 - zdjęcie devil11 24.11.2017

To nie są antyban token. lecz pluginy nielegalne napisane trochę w inny sposób

Użytkownik devil11 edytował ten post 24.11.2017 12:44
Odpowiedz

• +
  • -
DarkGL - zdjęcie DarkGL 24.11.2017

Z tego co pamiętam istniał do tego plugin ( po banie nadawał nowy token ) niestety nie mogę go kompletnie znaleźć na alliedmoders jeśli zachował się gdzieś nad dysku dołączę go do tego postu

Odpowiedz

• +
  • -
vanillah - zdjęcie vanillah 24.11.2017

istnieje taki plugin ale jest cholernie drogi, wiec zwykly automat zmieniajacy tokeny jest o wiele bardziej oplacalny

Odpowiedz

• +
  • -
tivi - zdjęcie tivi 25.11.2017

istnieje taki plugin ale jest cholernie drogi, wiec zwykly automat zmieniajacy tokeny jest o wiele bardziej oplacalny

Czyli istnieje taki plugin? Osobiście myślałem że będzie musiał on ingerować w jakieś systemy valve odnośnie tokenow. Co do automatycznych podmian, to słyszałem i mam taki tylko byłem ciekaw jak wygląda kwestia takiego antyban dla tokena, czy w ogóle jest możliwość napisania czegoś takiego
Odpowiedz

• +
  • -
Ogen Dogen - zdjęcie Ogen Dogen 25.11.2017

Istnieją strony, gdzie sprzedają tokeny i gdy korzystasz z ich usług to dostajesz taki plugin za darmo.

Odpowiedz

• +
  • -
Qes - zdjęcie Qes 26.11.2017

Jest modyfikacja do metamod, która po prostu "blokuje" dokładne sprawdzanie serwera.

Działa to na takiej zasadzie, że mając takową modyfikację, nie dostajesz w ogóle banów na token i nie jest Ci wtedy potrzebny żaden system tokenów z różnych stron, bo cały czas korzystasz z jednego.

Ile to kosztuje? Bardziej opłaca się kupować te tokeny, chyba że masz pewność, iż serwer będzie stał przez długi czas.

Odpowiedz