Antyban token
tivi
24.11.2017
Witam,
chciałem zapytać czy istnieje takie coś jak plugin, który zapobiega banowaniu tokenów w CS:GO? Jeśli tak to prosiłbym o źródło (nawet płatne). Ewentualnie czy jest możliwe, żeby napisać taki plugin?
Użytkownik tivi edytował ten post 24.11.2017 11:19
devil11
24.11.2017
To nie są antyban token. lecz pluginy nielegalne napisane trochę w inny sposób
Użytkownik devil11 edytował ten post 24.11.2017 12:44
DarkGL
24.11.2017
Z tego co pamiętam istniał do tego plugin ( po banie nadawał nowy token ) niestety nie mogę go kompletnie znaleźć na alliedmoders jeśli zachował się gdzieś nad dysku dołączę go do tego postu
vanillah
24.11.2017
istnieje taki plugin ale jest cholernie drogi, wiec zwykly automat zmieniajacy tokeny jest o wiele bardziej oplacalny
tivi
25.11.2017
istnieje taki plugin ale jest cholernie drogi, wiec zwykly automat zmieniajacy tokeny jest o wiele bardziej oplacalny
Czyli istnieje taki plugin? Osobiście myślałem że będzie musiał on ingerować w jakieś systemy valve odnośnie tokenow. Co do automatycznych podmian, to słyszałem i mam taki tylko byłem ciekaw jak wygląda kwestia takiego antyban dla tokena, czy w ogóle jest możliwość napisania czegoś takiego
Ogen Dogen
25.11.2017
Istnieją strony, gdzie sprzedają tokeny i gdy korzystasz z ich usług to dostajesz taki plugin za darmo.
Qes
26.11.2017
Jest modyfikacja do metamod, która po prostu "blokuje" dokładne sprawdzanie serwera.
Działa to na takiej zasadzie, że mając takową modyfikację, nie dostajesz w ogóle banów na token i nie jest Ci wtedy potrzebny żaden system tokenów z różnych stron, bo cały czas korzystasz z jednego.
Ile to kosztuje? Bardziej opłaca się kupować te tokeny, chyba że masz pewność, iż serwer będzie stał przez długi czas.