Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

lokalizacja muzyki


Najlepsza odpowiedź Asiap, 28.09.2017 12:46

pliki mp3 pobiera sie przez funkcje 

precache_generic

a pozniej uzyj

client_cmd(0, "mp3 play %s", muza1);
client_cmd(0, "mp3 play %s", muza2);
Przejdź do postu


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tojaocb

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 27.09.2017 19:46

witam mam pewien problem

 

natomiast chcialem sobie skrocic wpisywanie lokalizacji muzyk i na goze plugu dodalem takie cos 

new const muza1[] = "sound/lokaizacja/2017/listopad/muza1.mp3";		/*  Tutaj zmieniamy sciezki  */
new const muza2[] = "sound/lokaliacja/2017/listopad/muza2.mp3";		/*  Tutaj zmieniamy sciezki  */

itp

precache_sound(muza1);
precache_sound(muza2);

i chce to dostosować w ten sposób 

client_cmd(0, "mp3 play mp3 play muza1");

wiem ze to pisze sie

precache_sound("paintballmodcom/2017/listopad/muza5.mp3")


a potem



client_cmd(0, "mp3 play mp3 play sound/paintballmodcom/2017/listopad/muza5.mp3");

ale jak to tak skrócić by było potem łatwiej zmieniać 

 

 

z góry dziękować za pomoc :*


  • +
  • -
  • 0

#2 Asiap

    Wszechpomocny

  • Girl

Reputacja: 168
Profesjonalista

  • Postów:318
  • Lokalizacja:Kętrzyn
Offline

Napisano 28.09.2017 12:46   Najlepsza odpowiedź

pliki mp3 pobiera sie przez funkcje 

precache_generic

a pozniej uzyj

client_cmd(0, "mp3 play %s", muza1);
client_cmd(0, "mp3 play %s", muza2);

  • +
  • -
  • 1

#3 Tojaocb

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 28.09.2017 16:11

 

pliki mp3 pobiera sie przez funkcje 

precache_generic

a pozniej uzyj

client_cmd(0, "mp3 play %s", muza1);
client_cmd(0, "mp3 play %s", muza2);

bardzo dziękuje za pomoc można zamknąć 


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych