Siema. Kiedyś próbowałem dodać do HUD maksymalną ilość hp. Próbowałem zrobić to tak jak się robi podczas całkowitego uleczenia po przez pobrania ilości zdrowia gracza+100 ale wtedy w hud po prostu pokazuje o 100 pkt zdrowia więcej. Wyglądało to tak "100/200" a ja chcę żeby było 100/100. Z czym ta 2 liczba oczywiście nie może się zmieniać nawet jeżeli gracz otrzyma obrażenia bo przedstawiała by maksymalną ilość zdrowia. W skrócie chciałbym zrobić to tak "obecna_ilosc_hp_gracza / maksymalna_ilosc_hp_gracza". Chyba wiecie o co mi chodzi. Jakieś pomysły porady od czego zacząć?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Najlepsza odpowiedź _McHappy, 24.09.2017 10:38
Wykorzystaj:
native cod_get_user_health(id, zdrowie_zdobyte=1, zdrowie_klasy=1, zdrowie_bonusowe=1);
/*------------------------------
Zwraca punkty statystyki zdrowie
------------------------------*/
Przejdź do postu
Napisano 24.09.2017 10:35
Napisano 24.09.2017 10:38 Najlepsza odpowiedź
native cod_get_user_health(id, zdrowie_zdobyte=1, zdrowie_klasy=1, zdrowie_bonusowe=1);
Napisano 24.09.2017 10:53
Wykorzystaj:
Cały czas myślałem żeby korzystać ze zmiennej maksymalne_zdrowie_gracza[id] i po prostu coś źle robię. Nawet nie myślałem o natywach. Sprawdzę to raczej jutro ale wydaje mi się że to może być to. Dzięki za sugestie. Jutro dowiesz się czy działa
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Dodatkowe, osobne trzy linie opisu klasNapisany przez Rafii, 27.01.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy