Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Amx Mod x instalacja


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Scorpio

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Nawet ja nie wiem xD
Offline

Napisano 26.10.2009 22:04

Elo. Mam nieciekawy problem. Zainstalowałem amx'a na kompie tak jak w poradnikach pokazywano i nie działa. Kombinowałem z tym tematem ale coś nie idzie http://amxx.pl/topic... ... vt1696.htm ponieważ po wpisaniu tego kodu w ogóle mapka mi się nie chce włączyć. Amx zainstalowałem do folderu cstrike_polish, więc chyba dobrze. W czym tkwi problem? (potrzebne mi to aby testować nowe itemy itd. a później wysłać komuś na serwa).
  • +
  • -
  • 0

#2 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 26.10.2009 22:11

zainstalowales to na steam czy ns ?
Powiedz co robisz od poczatku do konca.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#3 Scorpio

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Nawet ja nie wiem xD
Offline

Napisano 26.10.2009 22:23

Platforma STEAM
Robię wszystko to co tu:
http://amxx.pl/topic... ... vt1371.htm
lecz instaluję w folderze cstrike_polish.
  • +
  • -
  • 0

#4 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 27.10.2009 09:30

Hmm... na czym występuje twój problem, jak to mapa się nie włącza co piszę gdy chcesz odpalić serwer?

Wklej zamiań ten libist.gam za swojego może nie czyta Ci go?
game "Counter-Strike"
url_info ""
url_dl ""
version "1.6"
size "184000000"
svonly "0"
secure "1"
type "multiplayer_only"
cldll "1" 
hlversion "1111"
nomodels "1"
nohimodel "1"
mpentity "info_player_start"
gamedll "addons/metamod/dlls/metamod.dll"
gamedll_linux "addons/metamod/dlls/metamod_i386.so"
trainmap "tr_1"

Lub zainstaluj gotowego amx-a...


//edit

Zainstaluj najnowszą wersję czyli 1.8.1 bo na 1.8.0 niektóre rzeczy nie działają... ( np. sql )
  • +
  • -
  • 0

#5 mgr inż. Pavulon

    C35H60Br2N2O4

  • Przyjaciel

Reputacja: 1725
Godlike

  • Postów:6881
  • Steam:steam
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koniecpol
Offline

Napisano 27.10.2009 10:01

Robię wszystko to co tu:
http://amxx.pl/topic...od-x-vt1371.htm
lecz instaluję w folderze cstrike_polish.

a próbowałeś tak jak pisało w folderze CSTRIKE ??
  • +
  • -
  • 0

#6 Scorpio

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Nawet ja nie wiem xD
Offline

Napisano 27.10.2009 17:29

Ok amx działa. Tnx. A teraz inne pytanie. Z góry mówię że jest to sprawdzane na KOMPUTERZE a nie na serwerze. Mam wklejony plik diablo.amxx w plugins ale nie działa komenda /item, bo pisze że brak folderu addons/amxmodx/diablo no i tego tam nie ma folderu bo nie robiłem i klasy nie ma. Reszta komend np. /rune, /drop działa. Jak zrobić aby mieć klasy?
  • +
  • -
  • 0

#7 Batonik

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 27
Życzliwy

  • Postów:372
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Tarnobrzeg
Offline

Napisano 27.10.2009 18:16

Zapewne masz wersję diablo moda która łączy się za pomocą bazy danych i dlatego nie masz klas.

Odsyłam do tematów:
Diablo Mod 5.8d [SQL]
http://amxx.pl/viewtopic.php?t=4291
lub
Diablo Mod 5.9l
http://amxx.pl/topic...sql-vt11023.htm

//edit

W odsyłaczach masz wersję gdzie można ściągnąć albo po prostu poszukaj która się nie łączy i zapewne całość jako Mod będzie miała takowy folder :)
  • +
  • -
  • 0

#8 Scorpio

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:Nawet ja nie wiem xD
Offline

Napisano 27.10.2009 22:50

Diablo Mod 5.9l
Taki mam/muszę mieć. Komenda /item już działa ale klas dalej nie ma :/
  • +
  • -
  • 0

#9 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 27.10.2009 22:56

Gdyż pewnie nie masz bazy danych w dziale dyskusje jest opisane jak to zrobić ;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych