Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Kilka pytan...


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tyber

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 25.10.2009 00:21

Witam ;)

Mam kilka pytań związanych z czasem :/.
Gdy wchodze do gry mam 1,15min do zakonczenia rundy a gdy zmieniam w server.cfg na 2.15 to nie zmienia mi się na serverze i jest to samo co i przed zmiana :/. Oczywiscie zapisywalem zmiany w pliku, zmieniałem mape i robilem restart servera ale nic nie pomaga :/.
Drugie pytanie jest podobne. Bomba jest ustawiona na 35sek na FTP w cfg zmieniam na 30 zapisuje zmiany jak należy ale na serverze jest bez zmian :/

Pytam dlaczego i proszę o Pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 25.10.2009 00:48

A masz w komendzie startowej dodane exec server.cfg?
+ jak edytowałeś server.cfg to dałeś restart serwera z panelu?
  • +
  • -
  • 0

#3 Tyber

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 25.10.2009 11:19

A masz w komendzie startowej dodane exec server.cfg?
+ jak edytowałeś server.cfg to dałeś restart serwera z panelu?

TAK
  • +
  • -
  • 0

#4 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 25.10.2009 11:42

Może po prostu edytujesz plik u siebie na dysku, zapisujesz i nie podmieniasz na ftp.
Druga możliwość dopisujesz kolejne linijki, zamiast edytować już istniejąca.
Wejdź na serwer i wpisz: rcon_password "twojehaslorcon" a następnie rcon exec server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#5 Tyber

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 25.10.2009 11:58

No i dalej nie działa :/ mam ustawione tak:
mp_buytime 4
mp_roundtime 2.30
mp_c4timer 35
Z czego na kupno nie wiem ile mam czasy bo odrazy wyskakuje czas rundy.
Druga rzecz to mam ustawione jak widac a na serverze jest inaczej zawsze
No i bomba jest na 35 sek a po podlozeniu pisze 10 sek...
  • +
  • -
  • 0

#6 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 25.10.2009 13:43

To masz coś zepsute z serwerem z jakiej firmy, spróbuj dać reinstal.. wgrać normalnego amxxa... 3711 spróbować ;)
  • +
  • -
  • 0

#7 DaddyKuba

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 253
Wszechwidzący

  • Postów:1227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Pszczyna
Offline

Napisano 26.10.2009 10:46

Gdzie hostujesz serwer ?
Wgraj jakiś czysty server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#8 Tyber

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:138
  • GG:
  • Imię:Tyberiusz
  • Lokalizacja:Ruda Śląska
Offline

Napisano 26.10.2009 16:52

Ok już działa ;)

Do zamknięcia.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych