Witam, mam problem odnosnie serwera cs 1.6. Wczoraj wgrałem plugin sklep sms od krwiopijcy i po poprawnej konfiguracji połączenia do bazy danych w sklep.cfg, amxbans zamiast się łączyć do bazy która jest skonfigurowana w sql.cfg łączy się z tą bazą w sklep.cfg. Dopiero po usunięciu parametrów bazy w sklep.cfg amxbans łączy się z bazą w sql.cfg. Nie wiem czym jest to spowodowane, byłbym baardzo wdzięczny za pomoc.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
Problem z amxbansem oraz sklepem sms.problem z bansem i pluginem
Temat rozp. kriss000, 05.06.2017 20:00
amxx amxbans sklepsms sklep
Brak odpowiedzi do tego tematu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: amxx, amxbans, sklepsms, sklep
Zakładanie sklepu pod cs 1.6Napisany przez DeroY, 07.11.2024 sklep, cs, problem, cs 1.6, pomoc i 1 więcej |
|
||||
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 gmamxbans, amxbans, freshbans |
|
||||
Integracja API SimPay.pl dla smsówBiblioteka dodająca interfejs do komunikacji z API SimPay, umożliwiając integrację płatności SMS w twoim pluginie Napisany przez DarkGL, 13.10.2024 simpay, amxx, lib, inc, simpay.pl |
|
||||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 gmamxbans, amxbans, web, php8 i 1 więcej |
|
||||
GmAMXBans
amxbans brak funkcji w panelu adminaNapisany przez xSPECJALSx, 03.11.2023 gmamxbans, amxbans |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych