Witam,
uprzedzając pytania wszystkich to szukałem w guuuuuuglu odpowiedzi na moje pytanie. Chciałbym się spytać czy można zainstalować SOurce Mod i AMXX na jednym serwerze ?
Dziękuje i pozdrawiam.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 28.05.2017 00:25
Witam,
uprzedzając pytania wszystkich to szukałem w guuuuuuglu odpowiedzi na moje pytanie. Chciałbym się spytać czy można zainstalować SOurce Mod i AMXX na jednym serwerze ?
Dziękuje i pozdrawiam.
Napisano 28.05.2017 09:53
Source Mod to odpowiednik AMXX na silnik HL2.
AMXX działa natomiast na HL1.
Nie da się zainstalować 2 takich na jednym serwerze, AMXX jest na CS 1.6, a SM na CS:GO - na przykład. Założenia obydwóch są takie same więc nie rozumiem po co chcesz instalować jedno z drugim razem.
Napisano 28.05.2017 15:11
Można powiedzieć że mody z sourcemod będą działać z AMX (oczywiście pobrane ze strony AMX)
Napisano 28.05.2017 15:24
nie beda dzialac
AMXX - silnik goldsrc - HL1 CS1.6 TFC i inne gry na tym silniku
SourdeMod - silnik source HL2 CSS CSGO TF2 i inne gry na tym silniku
ani pluginy pod sourcemoda nie beda dzialac w amxx ani pluginy amxx nie beda dzialac w sourcemodzie
Cześć
Napisano 28.05.2017 15:51
Z tego co napisałeś nie można zainstalować AMXX do serwera CS:GO ?
Napisano 28.05.2017 16:44
Z tego co napisałeś nie można zainstalować AMXX do serwera CS:GO ?
nie można
Wykonam pluginy, paczki (amxx) kontakt GG: 32263742, Steam: https://steamcommuni...om/id/vankillah
Napisano 28.05.2017 17:52
Dziękuje za informację. Temat do zamknięcia.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych