Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
MyBB

Styl Jak zmienic wyglad odpowiedzi.

mybb

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Novalis

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:krakow
Offline

Napisano 02.04.2017 18:38

Cześć

 

Mam pewien problem z forum mybb a dokładnie z stylem.Chodzi mi o styl wyświetlania profilu przy napisanych wątkach na forum, które zamiast profil pokazywać się po lewej stronie to cały profil użytkownika pokazuje mi się od góry wątku na forum.Czy jest tutaj osoba która możne by mi wytłumaczyła i pomogła jak to zmienić?Od razu mowie ze na drugim stylu darmowym csforce tez mi tak się wyświetla a w opcjach  wyswietlania wątków mam ustawione "Wyświetlaj posty w układzie klasycznym"  Link do scrennu:

http://imgur.com/nNCFFtj

 


  • +
  • -
  • 0

#2 Prefix

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:78
  • GG:
Offline

Napisano 02.04.2017 18:42

https://mybboard.pl/thread-59170.html


  • +
  • -
  • 0

#3 MAGNET FRA

    Nie polecam

  • Zbanowany

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:493
  • Imię:Marek
  • Lokalizacja:tam gdzie ty
Offline

Napisano 03.04.2017 10:46

Wykonaj to zapytanie w PhpMyAdmin



HTMLZaznacz

UPDATE `mybb_users` SET `classicpostbit` = '1'

i to powinno pomóc tez miałem ten problem  







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: mybb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych