Witam,
Nie wiem gdzie napisac ten temat, jeżeli w zkym dziale to po proszę o przeniesienie.
Chodzi o to, ze mam postawiony serwer csgo dla przyjaciol. Problem sie pojawia kiedy jest jakiś update cs'a i musze recznie ponownie robic aktualizacje serwera a ona nie robi sie automatycznie. Na oficjalnej stronie gdzie jesy opisana instalacja steamcmd i serwerow gier opisana jest instrukcja jak zrobic autoupdate, ale jest stara insttukcja, bo nie ma tam zawartej podczas logowania wpisywania kodu z telefonu, a trzeba go wpisac zeby sie zalogowac. Jak wiec firmy hostingowe dzialaja, ze zawsze sie automatycznie aktualizuje serwer?
Pozdrawiam
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse
SteamCMD autoupdate serwera csgo
Temat rozp. kawasaki12, 16.02.2017 16:10
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16.02.2017 16:10
Napisano 17.02.2017 17:38
Włącz auto aktualizacje ? Napisałeś tak, że jest problem z odczytaniem tego.
ZAPRASZAMY NA SERWERY:
Napisano 17.02.2017 17:47
No tylko jak ja wlaczyc?
Chodzi o to, ze serwer sie sam nie aktualizuje, a instrukcja automatyzacji na steamie jest opisana wedlug starego steamcmd gdzie podczas logowania nie trzeba bylo wpisywac kodu od quard'a. Teraz przy kazdym logowaniu musisz wpidac kod z telefonu. Wiec jak zrobic autoupdate?
Chodzi o to, ze serwer sie sam nie aktualizuje, a instrukcja automatyzacji na steamie jest opisana wedlug starego steamcmd gdzie podczas logowania nie trzeba bylo wpisywac kodu od quard'a. Teraz przy kazdym logowaniu musisz wpidac kod z telefonu. Wiec jak zrobic autoupdate?
Napisano 20.02.2017 00:44
Nikt nie wie??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych