Witam robie zombie plague 5.0
i mam zwyklego vip'a wgranego przez vip generator i dziala ale jak zrobic zeby byl w nim tez np : Podwojny ap.
+ Jak dac vip'a i tylko dla vipa i admina klase zm ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 08.02.2017 15:07
Witam robie zombie plague 5.0
i mam zwyklego vip'a wgranego przez vip generator i dziala ale jak zrobic zeby byl w nim tez np : Podwojny ap.
+ Jak dac vip'a i tylko dla vipa i admina klase zm ?
Napisano 08.02.2017 15:15
Dla gracza z flagą T (admin_level_h) dodane zostanie standardowe AP za zadany dmg/zabicie, i dodatkowy 1 za zabicie, czyli łącznie za zabicie 2.
Jeżeli chciałbyś, aby VIP zdobywał AP szybciej, a nie dodatkowe za zabójstwo, to podaj mi fragment kodu z silnika, w którym gracz dostaje ap za zadany dmg.
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
Napisano 08.02.2017 15:43
Nie no masz odemnie +
Ja chce po prostu zeby dostawal podwojnie i tyle nie zeby szybciej.
To to juz moge miec z glowy a co zrobic z zombie vip zeby posiadal'a klasa zm np : jako vip klasa?
Napisano 08.02.2017 15:54
Nie dołączam do żadnej sieci, nie pomagam z tworzeniem paczek, nie napisze pluginów za zero.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych