←  Problemy

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

CoD Nowy
Problem z dodaniem klasy codsqlnew

• +
  • -
Gasiu - zdjęcie Gasiu 22.12.2016

Mam otóż taki problem, że gdy dodaje obojętnie jaką klase z jakimiś dodatkami typu czołgista to po wgraniu itd nie mam zadnego errora pisze mi Poczekaj na klase a nie spamujesz tak jakbym nie był połączony z sql a jestem, czy klasy mam dodać jeszcze do czegoś oprócz sma,amxx dopisać do plugins cod ini? Niektore wymagaja modeli czy czegos to tez dobrze wgrywam.

Odpowiedz

• +
  • -
TafiT - zdjęcie TafiT 22.12.2016

ze sql to się łączy serwer nie ty :P być może masz także frakcje :P A możesz w ogóle wybrać te klase ? masz ją w menu klas wymienioną ? Sprawdź polskie znaki to tez może stanowić problem. Nie uzywaj polskich znaków najlepiej :)

Odpowiedz

• +
  • -
Gasiu - zdjęcie Gasiu 22.12.2016

Wlasnie nie moge w ogóle tego menu otworzyć bo pisze "Czekaj na klase a nie spamujesz", polskich znaków nie mam. O co chodzi z tymi frakcjami? Gdzie to sprawdzić, być może przez to mam problem

Odpowiedz

• +
  • -
AwIlL^^ - zdjęcie AwIlL^^ 22.12.2016

musisz powiększyć tabelę w bazie danych sql o tyle kolumn ile dodajesz klas, ale nie jestem pewny czy w amxx jest to możliwe
w sql jest to ALTER TABLE nazwa_tabeli ADD nazwa_nowej_kolumny... >> poszukaj odpowiednika tej komendy dla amxx

Odpowiedz