Witam.
Mam pytanie dotycz膮ce stworzenia paczki CS GO, nie wiem jak to okre艣li膰 "dynamicznego DM?" nie wiem czy mog臋 poda膰 IP : 85.14.232.128:27015 chcia艂bym prosi膰 o tak膮 paczk臋, "multicfg?" co艣 takiego, ja si臋 na tym nie znam.
Pytanie ile za tak膮 paczk臋 bym musia艂 komu艣 zap艂aci膰 i na kiedy by by艂a zrobiona. Transakcje dokonamy na jaki艣 spos贸b mo偶emy przez allegro nie ma problemu, je偶eli chodzi o uczciwo艣膰 to z mojej strony jest zapewniona.
Z g贸ry przepraszam, jezeli post nie jest w odpowiendim miejscu. Jestem pierwszy raz tutaj a stron臋 polecili mi znajomi by si臋 tutaj zapyta膰.
Je偶eli kto艣 woli porozmawia膰 mailowo nie ma problemu, : [email protected] w temacie prosz臋 wpisywa膰 ZLECENIE PACZKA. odbieram sporo maili, a jest to dla mnie wazne i nie chcia艂bym przeoczyc.
pozdrawiam i dziekuje
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w wi臋kszo艣ci spo艂eczno艣ci internetowych musisz si臋 zarejestrowa膰 aby m贸c odpowiada膰 lub zak艂ada膰 nowe tematy, ale nie b贸j si臋 to jest prosty proces w kt贸rym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Zapytanie paczka!
Temat rozp. pzpntictac, 16.11.2016 18:18
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 16.11.2016 18:18
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych