Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Głupi problem


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 przemqo665

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 23.06.2008 22:13

Być może to o co teraz spytam to szczyt niewiedzy, ale po instalacji surowego amxx-a przy próbie wejścia na serwer wyskakuje mi komunikat, że wersja mapy serwera i klienta się nie zgadzają. Dziwne jest to,że i serwer, i klient używają tej samej mapy. O co chodzi?
  • +
  • -
  • 0

#2 Salamon

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:199
Offline

Napisano 23.06.2008 22:21

na serwie masz ustawiona komende by sprawdzalo zgodnosc plikow i serwera i klienta, tzn jezeli rozni sie to nie wejdzie na niego, jedyna rada to usunac wadliwy plik od siebie i sciagnac z serwa
  • +
  • -
  • 0

#3 przemqo665

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 23.06.2008 22:46

Dzięki za pomoc, na razie działa;)
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych