Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z bibioteczka "jailbreak"


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 TaLoN

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:205
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Dębica
Offline

Napisano 30.08.2016 15:51

Witam, otóż mam za istny problem z pluginem po skompilowaniu mam ten błąd:

 fatal error 100: cannot read from file: "jailbreak"

Najlepszy fakt jest taki, że tą frazę: "#include <jailbreak>" mam dopisaną i wyskakuję mi owy błąd wyżej wycinek.

Próbowałem kompilować bez wyrażenia: #include <jailbreak> był to pierwszy lepszy pomysł no ale cóż wyskoczyło mi więcej błędów, proszę o szybką pomoc.


  • +
  • -
  • 0

#2 Master Yoga

    Support Team | Mocarz

  • Support Team

Reputacja: 115
Zaawansowany

  • Postów:250
  • GG:
  • Lokalizacja:Magistrala Adresowa
Offline

Napisano 30.08.2016 16:11

Samo dopisanie do pluginu dyrektywy include nie daję tak na dobrą sprawę nic.
Musisz jeszcze posiadać bibliotekę.
#include <jailbreak>
Jeśli biblioteka znajduje się w domyślnym miejscu (../scripting/includes)
#include "jailbreak"
Jeśli biblioteka znajduję sie w tym samym miejscu co plik .sma
  • +
  • -
  • 0

HTML      ★ CSS       ★ JAVASCRIPT       ★ AJAX       ★ JQUERY       ★ PHP       ★ C++       ★ PAWN      ★ SQL       ★ Objective-C++


#3 TaLoN

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:205
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Dębica
Offline

Napisano 31.08.2016 16:21

hmm tylko, że ja posiadam bibioteczke w /scripting/include

 

I wciąż nie mam pojęcia czemu wyskakuje mi owy błąd, o to własnie chodzi


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych