Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Config

Config Zp.ini

config

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Najarany

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:56
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 30.08.2016 00:13

Oco tu chodzi ? czemu mi to nie działa wie ktoś ? 

[Ambience Sounds] (only .wav and .mp3 formats supported, duration is in seconds)
SOUNDS (Infection Mode) = sound/zombie_plague/ambience.wav
DURATIONS (Infection Mode) = 17
SOUNDS (Multiple Infection Mode) = sound/zombie_plague/tlo.mp3
DURATIONS (Multiple Infection Mode) = 60
SOUNDS (Swarm Mode) = sound/zombie_plague/tlo.mp3
DURATIONS (Swarm Mode) = 60
SOUNDS (Nemesis Mode) = sound/zombie_plague/nemesis_music.wav
DURATIONS (Nemesis Mode) = 78
SOUNDS (Survivor Mode) =  sound/zombie_plague/surv_music.mp3
DURATIONS (Survivor Mode) = 55
SOUNDS (Plague Mode) = sound/zombie_plague/tlo.mp3
DURATIONS (Plague Mode) = 60
SOUNDS (Armageddon Mode) = sound/zombie_plague/tlo.mp3
DURATIONS (Armageddon Mode) = 60

  • +
  • -
  • 0

#2 viper367

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:162
  • Imię:łukasz
  • Lokalizacja:rzeszów
Offline

Napisano 30.08.2016 00:30

Masz zły format pliku musi być .wav w mono


  • +
  • -
  • 0

#3 Najarany

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:56
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 30.08.2016 00:38

Masz zły format pliku musi być .wav w mono

Nie rozumiem jakim mono ?

 

To jest wycinek z pliku ZombiePlague.ini 

 


Użytkownik Najarany edytował ten post 30.08.2016 00:39

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: config

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych