Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Vipem


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 viper367

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:162
  • Imię:łukasz
  • Lokalizacja:rzeszów
Online

Napisano 28.08.2016 13:03

Witam mam problem z vipem

Stworzyłem go w generatorze i grałem na swój serwer

Lecz klient który ma vipa nie dostaje go  tzn żadnych zmian

Myslałem że to wina flag lecz jesli klient wpisze złe hasło to serwer go kickuje wiec flagi są ok

Nagradzam +++++

 

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Mlody22

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:203
  • GG:
  • Steam:steam
Offline

Napisano 28.08.2016 13:23

VIP jest na flage t i musi w  konsole wpisać setinfo _pw "haslo"  musi wpisac poprawne haslo takie jakie tobie podał . i powinno byc ok 


Użytkownik Mlody22 edytował ten post 28.08.2016 13:25


#3 ex0

    Wolny strzelec.

  • Power User

Reputacja: 377
Wszechpomocny

  • Postów:1124
  • GG:
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Żywiec
Offline

Napisano 28.08.2016 13:25

VIP jest na flage t i musisz w konsole wpisać setinfo _pw "haslo"  musi wpisac poprawne haslo takie jakie tobie podał . i powinno byc ok 

Przecież napisał, że flagi są ok i że wie jak wpisać hasło...

// Sprawdzałeś czy plugin jest ładowany przez serwer?
Problem może leżeć w takiej pierdółce :)


  • +
  • -
  • 0

TWORZENIE FOR SPOŁECZNOŚCIOWYCH | ZARZĄDZANIE STRONAMI INTERNETOWYMI
WSPARCIE TECHNICZNE SERWERÓW HLDS | MODERNIZACJA, OPTYMALIZACJA, ZABEZPIECZENIA


Zapraszam do mojego profilu ;)


#4 viper367

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:162
  • Imię:łukasz
  • Lokalizacja:rzeszów
Online

Napisano 28.08.2016 13:53

Plugin jest wczytany ponieważ w hlds podczas wejscia na serwer vipa wyskakuje

"gracz<8><STEAM_0:0:1258277288><>" became an admin(account

"gracz") (access "t") (address "192.168.1.100")

A po drugie gdyby nie był by wczytywany nie wyrzucał by  graczy z żle wpisanym hasle-tak mi sie wydaje

 


  • +
  • -
  • 0

#5 rzeznik9871

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 41
Pomocny

  • Postów:157
  • Lokalizacja:Skillersi.pl
Online

Napisano 28.08.2016 14:48

to jest powiadomienie od amxxa ze flagi zostaly przydzielone graczu sprawdz czy masz plugin w menu amxa


  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png


#6 viper367

    Profesjonalista

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:162
  • Imię:łukasz
  • Lokalizacja:rzeszów
Online

Napisano 28.08.2016 16:40

Plugin działą sprawdzałem komendą amxx list


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych