Problem z frakcjami na codzie
Veckner
27.08.2016
Witam. Otóż mam problem z frakcjami na codzie. Czytałem wiele poradników, głównie też te tutaj i żaden z nich mi nie pomógł.
Nie mogę dokonać podziału frakcji na 4: Darmowe, od poziomu, premium i super premium.
Mam tylko darmowe i pod numerem 2. nie mam w ogóle nazwy, a mam tam zamieszczone klasy od poziomu. Próbowałem na wszelkie możliwe sposoby dodać nowe frakcje, ale nie udało mi się. Także plik .ini wrzucony na serwer z frakcjami nie pomógł, dalej to samo.
W razie jakichś plików, np. QTM coda piszcie, wrzucę.
Toldi
27.08.2016
Po 1 pokaz frakcje.ini a po 2 żeby plik wczytał klasy do frakcji muszą być wpisane ich nazwy dokładnie jak się nazywają na serwerze bez końcówki .amxx
Master Yoga
27.08.2016
Nie wiem czy zauważyłeś, ale jest to dział dotyczący problemów, a nie zleceń.Pomogę odpłatnie na GG :54144410 .
A jakim sposobem dodawałeś frakcje ?
P.S Oczywiście -1.
heniu1111
27.08.2016
Pomogę odpłatnie na GG :54144410 .
A jakim sposobem dodawałeś frakcje ?
Jakieś ostrzeżenie dla tego Pana a nie minusik
![]()
Pokaż frakcje.ini czy coś takiego , to pomożemy.
Użytkownik heniu1111 edytował ten post 27.08.2016 21:32
Veckner
28.08.2016
" Także plik .ini wrzucony na serwer z frakcjami nie pomógł, dalej to samo."
Wrzucałem frakcje.ini i problem był ten sam. Nawet majstrowałem w QTM, dalej to samo. A klasy w .ini wiadomka, że dopisuje się bez .amxx. ![]()
ex0
28.08.2016
Którym sposobem ogarnąłeś frakcje?
Zacznijmy od tego.
Dalej pokaż plik który masz do frakcji (w przypadku Cypisa jest to frakcje.ini, w przypadku sposobów DarkGL'a to jest to plik CodModa)
Veckner
28.08.2016
Nie ja ogarniałem, bo to była gotowa paczka coda 40k, ja tylko edytowałem pluginy na własne potrzeby oraz zmieniłem maksymalny możliwy poziom do osiągnięcia.
ex0
28.08.2016
No więc pokaż co jest nie tak, bo skoro była gotowa pobrana stąd to na pewno frakcje działały i coś przekombinowałeś.
Veckner
28.08.2016
Frakcje działały, owszem. Usunąłem tylko klasy premium i zamiast nich dodałem klasy od poziomu. Nic więcej nie tykałem.
I jak mam Ci pokazać co jest nie tak, skoro nie wiem co jest nie tak? Dlatego piszę o pomoc. ![]()