Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

cod_get_user_coins Problem

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Toldi

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:104
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 23.08.2016 16:26

Witam.

 

Dziś wgrałem swoją paczkę na serwer i wyskakuje mi taki błąd.

 

L 08/23/2016 - 17:22:31: [AMXX] Plugin "QTM_CodMod_Danie_stat_dead.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "cod_get_user_coins") - check your modules.ini.

 

Próbowałem wszystkiego odblokowałem wszystkie moduły, dodałem plugin systemmonet no bo wymagany i dalej to samo. Dodam że na New Game działa bez zarzutu. Mam nadzieję że coś poradzicie.


  • +
  • -
  • 0

#2 Oddaj Wiertarke

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 72
Pomocny

  • Postów:158
  • Imię:Matico
  • Lokalizacja:Wieś
Offline

Napisano 23.08.2016 18:01

Wygląda to tak jakbyś nie miał pluginu/modułu z natywem cod_get_user_coins, czyli pewnie plugin systemmonet jest poniżej QTM_CodMod itd.

Najlepiej podaj plugins.ini/plugins-codmod etc.

 

 

 


  • +
  • -
  • 1

#3 Toldi

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:104
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 23.08.2016 19:37

Ok dzięki za fatygę już sobie poradziłem dodałem systemmonet do pugins-codmod.ini i działa.

A powiedź bo wcześniej też to wgrałem ale dopisałem do plugins.ini i czy dlatego by nie działało? 


  • +
  • -
  • 0

#4 PrawdeWamPowiem

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:9
Offline

Napisano 01.09.2016 11:53

Tak, bo najpierw był wczytywany system monet a potem dopiero silnik 



#5 Toldi

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:104
  • Lokalizacja:wies
Offline

Napisano 04.09.2016 16:24

Dobra dzięki. Można zamknąć.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych