Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CS:GO

Serwer nie wstaje.

cs:go

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 HazeJump

    Zaawansowany

  • Girl

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:93
  • Lokalizacja:N.n.N
Offline

Napisano 21.08.2016 17:50

Cześć,

Od wczoraj mam ogromny problem. Serwer padł i nie wstaje, błędów też nie generuje. Jedyną rzecz, o której wiem, to jest komunikat, że coś jest nie tak z połączeniem między serwerami steam, a moim serwerem. Na początku sądziłam, że jest to wina tokenu, natomiast wszystkie serwery, które mam korzystają z tokenów z tego samego konta i problemów nie mają. Dla pewności jednak zamieniłam to na token od osoby znajomej - nadal to samo. Dodałam także token do pliku wewnątrz serwera i to także nie przyniosło rezultatów.

Serwer korzysta z pluginu ckSurf 1.18 i innych gałązek dla niego stworzonych. 

sourcemod: (1.7.3-dev+5303)

metamod: 1.10.6

system: linux

 

W zasadzie nie wiem czy te informacje nt. mm, sm i systemu są ważne. 

Powiem szczerze, że to może być problem z IP, ale nie wiem, z jakiego powodu. Mam możliwość tego, żeby zamienić IP surfa, z IP testówki lub innego serwera. Surf na innym ip działa, a każdy inny serwer, jeśli skorzysta z ip surfa, pada jak ściera. Najlepszy jest fakt, że nie mam pojęcia z jakiej paki tak się dzieje. Nie wgrałam żadnego zakazanego pluginu typu skiny, kosy, rangi w tabeli, bo byłoby mi to potrzebne. Przecież to tylko surf, w dodatku TIMER... Wrzuciłam sklep by zephyrus i tam były skiny, ale je usunęłam z plików już baaaaaaardzo dawno, więc jestem pewna, że to nie od tego. 

Jakieś pomysły?


  • +
  • -
  • 0

#2 Kropka.

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Janów Lubelski
Offline

Napisano 22.08.2016 13:49

Sprawdz serwer tak:

 

http://api.steampowe...UTAJ-IP-SERWERA

 

w przeglądarce, jak nie to spóbuj wyłączać niektóre pluginy i znowu wlączać serwer.


  • +
  • -
  • 0

#3 HazeJump

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Girl

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:93
  • Lokalizacja:N.n.N
Offline

Napisano 22.08.2016 15:56

http://screenshot.sh/m2a0NNrjX3YUJ

 

Wyłączanie pluginów nic nie da, bo sytuacja jest taka, że serwer tak jakby działa, tylko nie jest widoczny jego status i nie jest czynny dla osób z zewnątrz. Zamieniłam IP SURF -> FFA i FFA się nie uruchamia dlatego, że wstawiłam IP surfa. W konsoli wyskakuje komunikat "Could not establish connect to steam servers.", a boty z FFA razem normalnie grają, kupują pierdoły do gry. Wszystko dzieje się na nim tak jak normalnie powinno, ale nie jest widoczny, a pod konsolą dostaję komunikat, że serwer nie odpowiada i jeśli chcę, to mogę go zatrzymać.


  • +
  • -
  • 0

#4 Kropka.

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Janów Lubelski
Offline

Napisano 22.08.2016 19:40

Ten screen tak samo pokazuje, że serwer nie łączy się ze steamem, brak podanego ip i innych danych.

Update cs'a był robiony?


  • +
  • -
  • 0

#5 HazeJump

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Girl

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:93
  • Lokalizacja:N.n.N
Offline

Napisano 23.08.2016 02:17

Update każdego serwera, update cs'a, wszelkie kombinacje i dalej jeden wielki uj. Znając życie po wysłaniu wiadomości do steam supportu odpowiedź otrzymam po tygodniu, jeśli nie dłużej, ale ciul, wysłałam. Nie znalazłam jakiegoś rewelacyjnego działu, więc jeśli coś, to może ktoś z Was znajdzie miejsce, gdzie mogę napisać, to wyślę wiadomość jeszcze raz. Dodam, że nie chodzi mi tutaj o ich forum, tylko o ten support, że support.  ;)

Nie obrażę się, jeśli ktoś podrzuci mi jeszcze jakieś forum, którego nie znam, a mogę się zgłosić z tym problemem poza mygo, alliedmods'a, gametrackera i forum steama. Gdyby tutaj był o to problem, to poproszę na PW. :X


Użytkownik HazeJump edytował ten post 23.08.2016 02:18

  • +
  • -
  • 0

#6 Kropka.

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:49
  • Lokalizacja:Janów Lubelski
Offline

Napisano 23.08.2016 18:53

Support steama nie pomoże, raczej wina leży po stronie serwera, reinstall wgranie wszystkiego od początku i może wtedy coś poradzi. Innego rozwiązania nie widzę.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cs:go

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych