Cześć,
Od wczoraj mam ogromny problem. Serwer padł i nie wstaje, błędów też nie generuje. Jedyną rzecz, o której wiem, to jest komunikat, że coś jest nie tak z połączeniem między serwerami steam, a moim serwerem. Na początku sądziłam, że jest to wina tokenu, natomiast wszystkie serwery, które mam korzystają z tokenów z tego samego konta i problemów nie mają. Dla pewności jednak zamieniłam to na token od osoby znajomej - nadal to samo. Dodałam także token do pliku wewnątrz serwera i to także nie przyniosło rezultatów.
Serwer korzysta z pluginu ckSurf 1.18 i innych gałązek dla niego stworzonych.
sourcemod: (1.7.3-dev+5303)
metamod: 1.10.6
system: linux
W zasadzie nie wiem czy te informacje nt. mm, sm i systemu są ważne.
Powiem szczerze, że to może być problem z IP, ale nie wiem, z jakiego powodu. Mam możliwość tego, żeby zamienić IP surfa, z IP testówki lub innego serwera. Surf na innym ip działa, a każdy inny serwer, jeśli skorzysta z ip surfa, pada jak ściera. Najlepszy jest fakt, że nie mam pojęcia z jakiej paki tak się dzieje. Nie wgrałam żadnego zakazanego pluginu typu skiny, kosy, rangi w tabeli, bo byłoby mi to potrzebne. Przecież to tylko surf, w dodatku TIMER... Wrzuciłam sklep by zephyrus i tam były skiny, ale je usunęłam z plików już baaaaaaardzo dawno, więc jestem pewna, że to nie od tego.
Jakieś pomysły?