Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloMod PROBLEM


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 brec

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:poland
Offline

Napisano 15.10.2009 22:39

- Wersja amxx'a: AMX Mod X 1.8.1.374MX
- werjsa diablo moda: 5.9l
- zawartosc aktualnych logow (amxmodx/logs/xxx.log): nie mam żadnych logów
- plik diablo.log przy wersjach 5.8 i wyzej: gdzie ten plik??
- wlaczone moduly (modules.ini): nie wiem o co chodzi
Napiszcie o co chodzi a wrzuce reszte

A więc wgrałem Diablo Moda, wszystko według opisu, założyłem konto na db4free.net (nie mam tam żadnej tabelki która miała się utworzyć),.i tak.... gdy wchodze na serwer nie ma na nim nic związanego z modem, amx nie posiada żadnych pluginów, jedyneie DM. Proszę o pomoc ponieważ wykupiłem serwer i męcze się już z tym 3 dni. : : :
  • +
  • -
  • 0

#2 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 16.10.2009 02:00

Pokaż plugins.ini, modules.ini i amxx.cfg zaszyfruj pass do db.
  • +
  • -
  • 0

#3 brec

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:poland
Offline

Napisano 16.10.2009 17:07

Wszystkie pliki w zalączniku :
A tu amxx.cfg: http://odsiebie.com/...777---9bfd.html

Proszę o pomoc :

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#4 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 16.10.2009 18:31

host = db4free.net
user = Uzytkownik bazy danych 
pass = xxxx  
database = somefundm 
table = Diablo_mod

Zamień na:
diablo_sql_host = db4free.net
diablo_sql_user = Uzytkownik bazy danych 
diablo_sql_pass = xxxx  
diablo_sql_database = somefundm 
diablo_sql_table = Diablo_mod

  • +
  • -
  • 0

#5 brec

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:poland
Offline

Napisano 16.10.2009 18:47

zmieniłem ale nic nie dało :
  • +
  • -
  • 0

#6 Vertricus

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 426
Wszechobecny

  • Postów:1549
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 16.10.2009 19:27

logów serio żadnych?
  • +
  • -
  • 0

#7 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 16.10.2009 19:45

Wiesz ze masz wszystkie mozliwe moduly zablokowane?

Jak juz odblokujesz, to sprawdz przez amxmodmenu, pause plugin czy diablo mod nie ma errora przy sobie...
  • +
  • -
  • 0

#8 brec

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:poland
Offline

Napisano 16.10.2009 21:36

[ Dodano: 16-10-2009, 22:38 ]
W między czasie wgrałem pewien amxx pack, i Dm od nowa, dlatego daje pliki jeszcze raz.


Ps. 1. Czy foolder Diablo z modelami trzeb przezucić cały czy otworzyć go i przeżucić elementy które są w środku?
PS. 2. Komendy też trzeba gdzieś wkleić?

amx: http://odsiebie.com/...856---e335.html
reszta: |
/

[ Dodano: 17-10-2009, 19:22 ]

pause plugin czy diablo mod nie ma errora przy sobie...


nie mam w ogóle dm w pause plugin

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych